| iubescviata21 a întrebat:

Baieti, voua ce va place cel mai mult la o fata intr-o relatie? Fundaaa! kiss kiss

8 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Să mă iubească, să simt asta!

| IREros a răspuns:

In primul randsa ma iubeasca, sa arate asta, sa imi zica asta. Pe langa astabig grin sa fie putin nebuna, sa faca lucruri imprezivbile, sa fie amuzanta, romantica dar nu plictisitoare, putin perversalaughing) sa fie copilaroasa, dar cand trebuie serioasa. Multe de zis, atat imi trec prin cap acum.

| luisanamy a răspuns:

Mie imi place sa fiu cicalitoare big grin Nu prea am cu ce sa-l supar. In rest imi place sa-l fac fericit.

| Sultan a răspuns:

Iubirea sincera

| BoBoLiNo92 a răspuns:

Pai... Increderea, sinceritatea, dragostea si intelegerea big grin

| llljk a răspuns:

Bună!

Să aibă simţul umorului, să ne înţelegem în toate lucrurile, să fie iubire reciprocă.

Restu vine de la sine, şi nu în ultimul rînd acceptarea defectelor! nu mă astept ca frumoasa mea iubită să fie perfectă. Sunt conştient că nimeni nu e perfect, şi peste toate lucrurile să trecem cu zîmbetul pe buze.

TAKE CARE!

| iubescviata21 explică (pentru llljk):

Bun asa! dar nu prea inteleg, in general, prin ce te atrage o fata? crying Ma ajuti tu?

| llljk a răspuns (pentru iubescviata21):

O fată atrage în primul rand prin înfăţisare, un aspect plăcut şi îngrijită în general. Apoi foarte important este felul tău de a fi, blandă, comunicativă, cu simţul umorului, etc. Diferă de la băiat la băiat, uni vor genul de fată pitipoancă, alţi genul de fată spirituală, întelegătoare, alţi cicălitoare.

Sfatul meu este să fi tu însăţi, să nu te schimbi după preferinţele fiecărui băiat, există acel băiat şi pentru tine care să te placă exact aşa cum eşti nu e nevoie să urmezi anumite sfaturi pentru că îţi vor face rău pe viitor.

Întrebări similare