In primul randsa ma iubeasca, sa arate asta, sa imi zica asta. Pe langa asta sa fie putin nebuna, sa faca lucruri imprezivbile, sa fie amuzanta, romantica dar nu plictisitoare, putin perversa) sa fie copilaroasa, dar cand trebuie serioasa. Multe de zis, atat imi trec prin cap acum.
Mie imi place sa fiu cicalitoare Nu prea am cu ce sa-l supar. In rest imi place sa-l fac fericit.
Bună!
Să aibă simţul umorului, să ne înţelegem în toate lucrurile, să fie iubire reciprocă.
Restu vine de la sine, şi nu în ultimul rînd acceptarea defectelor! nu mă astept ca frumoasa mea iubită să fie perfectă. Sunt conştient că nimeni nu e perfect, şi peste toate lucrurile să trecem cu zîmbetul pe buze.
TAKE CARE!
Bun asa! dar nu prea inteleg, in general, prin ce te atrage o fata? Ma ajuti tu?
O fată atrage în primul rand prin înfăţisare, un aspect plăcut şi îngrijită în general. Apoi foarte important este felul tău de a fi, blandă, comunicativă, cu simţul umorului, etc. Diferă de la băiat la băiat, uni vor genul de fată pitipoancă, alţi genul de fată spirituală, întelegătoare, alţi cicălitoare.
Sfatul meu este să fi tu însăţi, să nu te schimbi după preferinţele fiecărui băiat, există acel băiat şi pentru tine care să te placă exact aşa cum eşti nu e nevoie să urmezi anumite sfaturi pentru că îţi vor face rău pe viitor.
Dreamy_3698 întreabă: