Din ceea ce ne spui aici,Iulian nu avea nici un motiv sa se supere,din moment ce erati despartiti de jumatate de an. Daca v-ati fi despartit acum trei zile,era altceva,dar dupa jumatate de an...
Nu cred ca avea pretentia sa te calugaresti,daca te-ai despartit de el.
Probabil s-a simtit tradat de prietenul lui,pentru ca a acceptat sa fiti impreuna,dar sunt situatii cand o fata lasa un frate pentru celalat frate si nu se mai omoara nimeni,efectiv se intampla!
Ei s-au certat si tu te simti vinovata pentru absurditatea lui Iulian?
Capitolul era incheiat,tu aveai dreptul sa fii cu oricine de pe pamantul asta,daca ti-a placut Paul, care e problema lui?
Incearca sa-l consolezi pe Paul si vedeti-va de voi, posibil Iulian sa-si inteleaga greseala si modul egoist de a privi lucrurile.
Oricum, nu incerca sa-i impaci, cauta sa restabilesti relatia buna cu Paul si atat.
Heei :*
Uite ce zic: Daca chiar nu mai simti nimic pentru Iulian nu trebuie sa-ti pese de ce crede sau zice el despre tine si Paul.De asemenea, cred ca ar trebui sa vorbesti cu Iulian si sa-i spui ca nu e corect sa se bage asa sau sa se certe cu Paul din moment ce intre tine si el nu mai este nimic. Spune-i ca ce a fost intre voi e in trecut iar acum vrei sa fi cu Paul si asta nu e motiv de cearta pentru ca tu chiar il placi. Vorbeste si cu Paul si explica-i ca Iulian e imatur in privinta faptului ca se cearta cu el pentru intalnirile voastre deoarece Iulian nu ar trebui sa aiba nimic de spus atata timp cat intre tine si el nu mai e nimic. Explica-le asta si nu renunta la Paul doar pentru ca Iulian face figuri ca sa va desparta, pentru ca la urma-urmei asta ii este scopul . Succes:*
Pe mine nu ma mai intereaeaza de Iulian dar imi este tema ca nu cumva sa se bage in relatia mea cu Paul. La cat de gelos il stiu eu pe Iulian imi este frica ca nu cumva acesta s a ii spuna chestii lui Paul sau mai rau, sa ii faca ceva...
Nu cauta sa discuti ceva cu Iulian, cu Paul sa fii in regula. Daca sunteti uniti, Iulian poate sa stea si-n cap, degeaba.
Slava domnului ca exista fete ca tine alfel ramaneam toti baietii virgini pana pe la 18-19 ani.succesc in viata draguto
Ce vrei as spui cu asta? Ca sunt C00RVA?! Ei bine...nu sunt! >