| deutza_5781 a întrebat:

Buna-Buna!:p am si eu o intrebare cunosc un baiat de aproape 4 ani si am o problema! L-am placut ca sa spun asa l-am placut un pic mai mult dar...s-a intamplat o adevarata harababura intre noi asa ca acum ceva timp am luat decizia sa sterg tot ce e legat de el si sa stau departe i-am sters id-ul numarul de telefon, si tot ce e legat de el dar mai am o problema de cand l-am cunoscut nu il spinonam nu ma spiona doar ca de atunci ne intalnim peste tot pe unde mergem dam numai nas in nas iar cand spun nas in nas vreau sa zic ca ne trezim unu in fata celuilalt la inceput am zis ca e decat coincidenta dar chestia asta nu inceteaza de exemplu ies afara dau de el merg pe strada dau de el ma duc la scoala dau de el peste tot pe unde merg nu conteaza cu cine merg sau unde merg dar dau de elstraight facex( nu ne spionam nu nimic. vreau sa zic ca acum am inceput sa am presimntiri ca dau de el cu cateva minute sau secunde inainte sa dam din nou nas in nas am inceput sa nu mai ies din casa ca sa nu dau de el dar nu e numai asta de curand a inceput sa imi trimeata mesaje cu "cf?" de cate ori dam nas in nas nu ii raspund la mesaje fiindca vreau sa incetez sa il mai vad. Pe strada nu ne salutam nu facem nimic ne prefacem ca nu ne vedeam eu cel putin mereu ma prefac ca nu il vad desi nu este asa ce sa fac? cum sa scap de chestia asta? parca sunt blestematastraight facecrying ce se intampla nu mi sa mai intamplat niciodata in viata mea chestia asta de ce dau numai de el pe unde merg dar vreau sa zic ca orasul nostru e destul de mare nu este mic sa zici ca de aia se intampla asta e mare dar dam mereu unu de altu ce sa fac ca m-am plictisit sa stau in casa?crying

8 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Crezi in soarta?
Daca nu, ar trebui.
Poate "ceva" sau "cineva" vrea ca voi sa mai fiti impreuna...

| alinaWalina a răspuns:

Buna. Un lucru e clar: nimic pe lumea asta nu e intamplator! Crede'ma. Gandeste'te la asta si sper sa iti dai tu seama ce se intampla cu voi doi. Parerea mea e ca el chiar te place. Nu ar trebui sa ratezi sansa asta si nici sa te impotrivesti la ceea ce se intampla.
"Irina 20" are dreptate: Poate "ceva" sau "cineva" vrea ca voi sa fiti impreuna...
Pa, pa
Bafta
Sa ne spui cum a fost:*:*

| paula90 a răspuns:

Poate e destinul big grin. sau poate lui inca ii place de tine si vrea sa fie cit mai mult in preajma ta. dar nu am prea inteles o chestie, tie iti place asta ca voi va intilniti sau nu? ei da stai fara grija ca va fi ok.intro buna zi si el se va plictisi de aceste coincidente si se va feri de tine

| misscuriosity a răspuns:

rolling on the floor cum sa fii blestemata? laughing sunt doar coincidente...stai calma. probabil ca frecventati aceleasi locuri si de-aia va intalniti mereu. sau poate te urmareste laughing)

| CrisutzuxD a răspuns:

Poate ca asa trebuie sa fie sa fiti impreuna. Daca se mai intampla vorbeste cu el

| Dede_1899 a răspuns:

Repeti prea mult"nas in nas" si "dau de el"laughing zau asa laughing cred ca te urmareste, poate te place. incearca sa fii indiferenta si sa nu iti pese cand trece pe langa tine happy poate asa o sa iti fie mult mai usorbig grin succes!

| deutza_5781 explică:

Mereu sa fregventam aceleasi locuri?straight face nu ma urmareste ca si el a spus ca e ceva imposibilstraight facehappy

| 1gighigighi a răspuns:

Ori te urmareste, ori tu te gandesti prea mult la el si il vezi pe strada, daca cu adevarat ai vrea s-o termini cu el doar ai lasa totu balta. nu poti sa lasi deoparte 4 ani asa ca nu iti fa griji... faza e ca ar trebui sa te obisnuiesti. in curand nu-ti va mai pasa. e un simplu on din oras la tine. sau cautati un nou prieten de care sa te indragostesti si ai sa vezi ca el o sa-ti schimbe directia ca sa nu mai dai nas in nas