anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cam acum un an, prietenul meu cel mai bun mi-a spus ca ma place.
Eu nu stiam daca s-o iau chiar asa de in serios, si inca eram "mica" adica n-avea nici un gand sa am o "relatie" cu cineva, sau ca m-as indragosti de cineva, etc. Deci nu i-am raspuns, cred ca a inteles ca vreau sa fim doar prieteni. Acum, nu stiu, el parca se distanteaza de mine, nu in sensul ca nu mai vorbim etc, ci parca nu-mi mai este asa de apropiat. Mie imi placea sa ma placa laughing. Iar de curand nu mai face asta si incepe sa ma enerveze putin. Adevarul e ca si eu am inceput sa-l plac putin, dar nu stiu daca si el ma place.
Acum ceva timp mi-a spus ca-i place de alta fata, dupa aceea mi-a dat de inteles ca n-o mai place, iar acum parca iar o place.
Dilema mea: El s-ar putea sa ma mai placa inca? Daca da, cum sa-mi dau seama?
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Cocodrilo a răspuns:

El fiind cel care a spart gheata, ai un precedent de care te poti folosi. Poti sa faci si tu acum acelasi lucru, intrebandu-l. E bine sa ai si un raspuns sau o consolare, un fel de a fi draguta pentru refuzul de acum un an sa o,, dregi" intr-un fel ca sa nu se simta umilit. E foarte probabil sa primeasca cu bucurie intrebarea ta. Pe de alta parte, motivatia ta acum e cam... subtire - il placi,, putin". Ca sa fie fair play (atitudine din care ati avea amandoi de castigat) poti sa-i dai sperante mai mici dar sa propui o incercare.
P.S. Esti printre putinii TPU-isti (-iste) care pui cratimele unde trebuie :-)

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca vrea sa te imbratiseze si sa te pupe da de inteles ca te place daca nu atunci caz pierdut.

| Aylee a răspuns:

Citat "Mie imi placea sa ma placa."

Intr-un fel iti bateai joc de el, deci inca s-ar putea sa te mai placa dar sansele sunt foarte mici. Daca vrei sa aflii pune o prietena dea ta sau un prieten sa il intrebe pur si simplu happy

| Deny1333 a răspuns:

Întreabă-l. Dacă într-adevăr sunteţi/eraţi cei mai buni prieteni, presupun că nu te-ar minţi. Sau dacă evită şi răspunde ceva gen "Contează?!", e o posibilitate măricică să te mai placă.
Dar, ca un impuls să îţi răspundă la întrebare şi să prindă curaj, ar trebui să-i zici că a început să-ţi placă şi ţie de el.
Baftă! kiss

| Muppet a răspuns:

Întreabă-l straight face Vorbește cu el deschis și spune-i ce simți. Nimic mai simpluwinking

| briana a răspuns:

Pt ca sunteti prieteni mai apropiati il poti lua drect. X mai sti cand mai intrebat daca te plac si eu nu tiam rasp ei bine iti rasp ac ca te plac dar intrebarea e dac u ma mai placi?

| Mary_5158 a răspuns:

Pune-l la incercare.fa-l gelos, si daca reusesti e totul clar.iar apoi ii ve xplica de ce ai facut-o, ca sa aflii cit de importanta esti pentru el.il vei cuprinde, un pupic, si un zimbet! totul va fi ok

| BuBuRuZzZa_1967 a răspuns:

Hey @Dudettekiss poti sa ii spui ca atunci erai mica si nu prea stiai ce e aia o relatiehappy poti sa ii zici ca ai inceput sa il simpatizezi sh ca ai vrea sa incepi o relatie cu el daca doreste sh inca te mai place... daca esti mai rusinoasa poti sa ii zici asta printr-un msj sau pe messenger happy

succes:* eu zic ca poate inca te placehappy

fundita>big grin

| Oana14_6751 a răspuns:

Poi daca ti-a spus ca te place s-ar putea sa inca mai tina la tine ...mai ales ca nh este si amicul tau nah n-are cum sa te uite
Poi nu prea ai cum...cel mai bine ar fis al intrebi daca mai are acele sentimente pentru tine
succes
winking

| lucian191 a răspuns:

Cel mai simplu intreaba-l in fata...mai simti ceva pentru mine? iar daca zice da ii zici si tu si eu simt la fel si o sa fiti impreuna dar daca zice nu asta e treci peste si iti gasesti unul nou... fundita?happy