| RenaTa_9463 a întrebat:

Cand am ciclu, si cand imi schimb tamponul imi place sa-l miros. E normal?

Răspuns Câştigător
| camelya_1945 a răspuns:

Asta este problema ta daca iti place miroase-l dar nu mai impartasi cu noi aceasta experienta laughing

48 răspunsuri:
| lolitaa a răspuns:

laughinglaughing. pune putin pe paine. mai fata esti extraordinara, ce iti trece prin cap

| MaDuTzAaAaA a răspuns:

Depinde... daca iti place sa il mirosi inainte de a-l folosi, e perfect normal(in caz ca e parfumat)laughing. dar daca asta se intampla dupa ce l-ai folosit...nu as prea zicehee hee

| georgiana_5779 a răspuns:

Te iei de mana cu jostlookingaround, faceti o salata din ce inghite ea mereulaughing)plus ce mirositi, plus niste peste strikt, si oleaca de ou clocit. si mankti sa aveti energie sa faceti ce ati facut si pana acumhappyp bune, dc puneti intrebari tampite?

| Nimeni_2549 a răspuns:

Scarbos :-&

| IrinaAndreea a răspuns:

Asta imi suna a gluma, dar daca chiar asa faci, cel putin tine pentru tine. chatterbox

| Frrramboise a răspuns:

Cum au mai zis si altii, mananca-l

e buun cu "ketcup" nu?

laughing ciudatooo

| Simoni a răspuns:

Dai si 2 limbi laughing

daca mai contunui asa in careva luni pui si niste sare. piper. checiap. si urmeaza sa-l si mananci happy

| AndreeaaaaX a răspuns:

Doamnee fix acum cand mancam? Esti nuebuna la capp? Dai si o limba si le-ai facut pe toateelaughing! Mie mi`e o scarba numai cand il vad si tu il mirosi:-&:-&yackkk...Scarboas`ooo...

laughingrolling on the floor

Aveam si eu mancare in gura si mi-a venit sa vomit!

Nu nu e normal, du-te la un medic ai innebunit rau de tot...Mai bine pastrai informatia asta pentru tine te`ai facut de rasoh go on

| Paywa a răspuns:

Mai rau ca vampiroaica in deshert.laughing
Nu am auzit asa ceva pana acum, sincer
laughing

| Bondarel99 a răspuns:

Eu cand vad o intrebare idioata imi vine sa dau click.in cazul meu stiu ca nu prea e normal dar incerc sa ma indrept

| Myuu a răspuns:

In loc sa mirosi o floare sau un parfum tu mirosi... e scarbos! Mie mie scarba cand il vad, dar sa-l miros? Blahh!

| ⇒ƒℓy◕ Øη◕ RαiηცỜω☻ a răspuns:

Mai rar auzi din astealaughing
Da, la aia care nu sunt intregi e normal:-)
In WC nu te bagi un pic sa vezi cum miroase? Sigur o sa. ti placalaughing

| lally_9496 a răspuns:

Woww. urat... nj nu e normal...schimba tampoanele poate ele is de vina ca miros prea bine unele is parfumate laughing)laughing)laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti scarboasa fatoo'

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place cum mirose secreti vaginala p protejslip

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu este normal RenaTa

| MirelaC a răspuns:

Nu ai ciclulaughing, ci ai menstruatie si nu, nu este normal.

| KiTTy_8200 a răspuns:

Nu stiu cat de normal e. Mi se pare exagerat de gretos. Incearca sa te dezobisnuiesti de acest prost obicei.