Asta este problema ta daca iti place miroase-l dar nu mai impartasi cu noi aceasta experienta
Depinde... daca iti place sa il mirosi inainte de a-l folosi, e perfect normal(in caz ca e parfumat). dar daca asta se intampla dupa ce l-ai folosit...nu as prea zice
Te iei de mana cu jostlookingaround, faceti o salata din ce inghite ea mereu)plus ce mirositi, plus niste peste strikt, si oleaca de ou clocit. si mankti sa aveti energie sa faceti ce ati facut si pana acum
p bune, dc puneti intrebari tampite?
Asta imi suna a gluma, dar daca chiar asa faci, cel putin tine pentru tine.
Dai si 2 limbi
daca mai contunui asa in careva luni pui si niste sare. piper. checiap. si urmeaza sa-l si mananci
Doamnee fix acum cand mancam? Esti nuebuna la capp? Dai si o limba si le-ai facut pe toatee! Mie mi`e o scarba numai cand il vad si tu il mirosi:-&:-&yackkk...Scarboas`ooo...
Aveam si eu mancare in gura si mi-a venit sa vomit!
Nu nu e normal, du-te la un medic ai innebunit rau de tot...Mai bine pastrai informatia asta pentru tine te`ai facut de ras
Eu cand vad o intrebare idioata imi vine sa dau click.in cazul meu stiu ca nu prea e normal dar incerc sa ma indrept
In loc sa mirosi o floare sau un parfum tu mirosi... e scarbos! Mie mie scarba cand il vad, dar sa-l miros? Blahh!
Mai rar auzi din astea
Da, la aia care nu sunt intregi e normal:-)
In WC nu te bagi un pic sa vezi cum miroase? Sigur o sa. ti placa
Woww. urat... nj nu e normal...schimba tampoanele poate ele is de vina ca miros prea bine unele is parfumate )
)
)
Nu stiu cat de normal e. Mi se pare exagerat de gretos. Incearca sa te dezobisnuiesti de acest prost obicei.