Cel mai bine ar fi sa mergi la medicul ginecolog, aici nu stie nimeni cauzele, medicii adevarati stiu, fac analize ecografie si văd cauzele, ce varsta ai? Sanatate multa.
Poate se contracta cand te exciti si poate ai leziuni pe undeva in interior. In timpul sexului nu te doare?
Ar fi bine sa te duci la doctor, macar un control de rutina. Sau sa-l intrebi cand faci urmatorul Papanicolau.
Fara sa bag nimic.
Cand ceva anume ma excita, un gand, o imagine, o persoana. fara sa am contact cu zona intima. pur si simplu se contracta si ma doare și chestia asta o am de mult timp dar nu a fost cazul sa imi pese prea mult...
Ar trebuii sa mergi la medic pentru a afla ce ti se intampla in pelvis, fiindca nu-i normala durerea asta.
Ti-as recomanda un CT scan sau RMN, fiindca poate fii un chist ovarian, fibrom uterin sau tumoare.
Pai daca te simti atrasa de un oarecare. Fara sa iti faci o idee de respectiva persoana mi se pare firesc sa te doare... Vezi sa nu ai vreo surpriza neplacuta de la el ( bts ). In loc sa evoluam ca popor mai rau ne prostim, no bad. Nu bat apropo la nimeni, desi e cam evident daca ne uitam mai atent in jur.