| linarkfts a întrebat:

Bună! Cand un băiat îți zice că te place se refera doar la placut sau la ceva mai mult decât plăcutul? (Eu vad diferit placut și iubitul ca fata). Adică, dacă un băiat mi-a spus că mă place înseamnă că doar mă place ca fata sau că e îndrăgostit de mine?

19 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Inseamna ca te place. Si i-ar place sa te "iubeasca" laughing

Iubirea e ceva mult mai profund, ai sa intelegi cand vei avea un iubit.

| linarkfts explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Adică nu e îndrăgostit de mine, doar mă place și vrea să mă cunoască?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru linarkfts):

Aia nu e dragoste. E cel mult infatuare.
Dragostea, indragostirea apare dupa ce cunosti cealalta persoana, poate exista si admiratie, compatibilitate. Iti pasa de celalalt, te gandesti la el/ea, doresti sa ii fie bine etc.

Mulțumesc pentru lămuriri!
Dar știu că uni oameni vad plăcutul și iubitul același lucru și pentru ei înseamnă același lucru când zic că plac pe cineva. Din cauza acestui lucru nu sunt sigura, deoarece pentru uni plăcutul și iubitul sunt la fel.Sunt mulți care mi-a spus că dacă un băiat îți spune că te place, înseamnă că e îndrăgostit de tine.

Aia e infatuare, cred ei ca sunt indragostiti.
Dar lasa-i sa spuna cum vor ei laughing

| Kufu95 a răspuns:

Nici nu se știe ce ai putea să mai crezi, unii vor doar sex, unii vor doar relație serioasă, indiferent de cuvintele pe care le folosește.

Deci, până la urmă ce ar trebui să cred când imi spune cineva că mă place?

Ca te place, atat.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Kufu95):

Asta se poate lamuri de la inceput. Nu de la prima intalnire, ca sperii fata sau baiatul, dar pe masura ce vorbesc si se cunosc cei 2, isi dau seama ce vrea el insusi/ea insasi. Si atunci e bine sa spuna.

Si plăcutul ce înseamnă din punctul tau de vedere? Scuze dacă sunt insistenta, dar imi place modul tău de gandire și nu am pe cine altcineva să intreb!?

Asta ai putea sa intrebi tu. "Ce-ti place la mine?"
Dar nu te astepta sa primesti un raspuns exact.

Eu nu am spus niciodata cuiva "Imi place de tine". Exista moduri mai subtile de a arata asta.

Dar fluturași și bătăile ma rapide ale inimii nu se simt când ești îndrăgostit de cineva?

Asa se spune. Clar sunt emotiile pe care le simti cand incepi sa te indragostesti.
Insa iubirea e ceva mult, mult mai profund. Intreaba-i pe parintii tai ce inseamna iubirea pentru ei.

Când placi pe cineva nu simți aceste emoții?

| Kufu95 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Mai sunt situații în care se minte, însă nu la un nivel de speriat cum se crede în realitate.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Kufu95):

Am intalnit si baieti care dupa prima intalnire cu o fata frumoasa si serioasa, nu au mai bagat-o in seama. Ei voiau sex iar fata merita ceva mai bun. E bun si asa laughing

Eu cred ca trebuie sa existe totusi o interactiune intre cei 2. Un zambet, o privire, un gest dragut etc.

Altfel ar spune toata lumea ca e indragostita de actori si actrite celebri. Totusi, nu e chiar asa.

| Kufu95 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Normal că merita.

| Kiran a răspuns:

Depinde de persoana ce o spune, pentru unele persoane ce rar isi exprima asemenea sentimente, te plac inseamna ca nu vei mai auzi asta niciodata si chiar tin la tine cu adevarat, iar la alte persoane, pot spune te iubesc zilnic si sa faca ochi dulci alteia mai frumoase, poate lucrul asta tine de educatie, de stilul de pana acum de viata, etc

Ca sa fi sigura ca acel baiat te iubeste si nu doar spune niste cuvinte ce au o gravitate emotionala, ai putea daca prezinta un interes pentru tine, sa afli cum s-a manifestat sentimental in trecut, cum iubeste el mai pe scurt si iti vei da seama ce inseamna placutul la el;

Acum din ce cunosc, cuvintele lui pot insemna ca este orgolios sa iti spune intr-o alta maniera ca te iubeste, poate te vede doar ca pe o fata frumoasa (in celalalt mod) sau te place ca esti o amica apropiata si nimic mai mult.