| KairaK a întrebat:

Bună, care a fost cea mai penibila intamplare a voastra in timpul actului sexual? Sa mai stam si noi de povesti si sa mai radem.

Răspuns Câştigător
| RIGeorge a răspuns:

Pfff cea mai penibila, am mai multe happy

Acum 8 ani :
In camera in pat sex cu salbaticie, la un moment dat imi spune ca vrea sa stea capra dar in picioare, isi ia pozitia si cu mainile se tine de teava de la calorifer si aia sensibila si find de polietilena se rupe, incepe sa sara apa peste tot in camera mai ales pe tavan monitor si televizor, aia sare in pat si tipa ca nebuna in timpul ala intra tata in camera, eu dezbracat complet ma chinuiam sa tin cu mainile sa numai sara apa si ala se uita la noi si radea

Acum 6 ani :
Eram la ea acasa in sufragerie stateam pe canapea intinsi eu in spatele ei, masa pe fotoliu dormea si a inceput sa il trezesca pe gigel si i l-am bagat in timp ce masa se intorcea dintr-o parte in alta si eu cu frica sa nu se trezeasca, ea s-a simtit bine si eu dar aveam o frica in mine de numai stiam cum sa termin mai repede

Acum 4 ani :
Cu cortul la padure, era aglomerat era weekend multa lume la padure happy mai ales copi, o apuca pe asta sa facem acolo ziua cu galagie cica e excitant, inchidem cortul ne apucam de nebunii si cand sa termin intra 2 copii in cort si incep sa tipe si vin parintii...

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Uitasem ce am vrut sa fac.

| KairaK explică:

No hai ca asta i buna, dar se mai intamplalaughing)))))

| dullcat a răspuns:

Niciodata nu a spus, si la nimeni, insa a zis acum, pe internet. laughing Lovely.

| KairaK explică (pentru dullcat):

Asta da happy

| anonim3247 a răspuns:

Dullcat5678 - Cea de care spun este în Africa de Sud de 20 de ani.

| anonim3247 a răspuns (pentru KairaK):

A plecat de mulți ani din România cea de care am spus eu.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

S-a rupt patul și am căzut

| Marius22222222222 a răspuns:

Vorbea la telefon in timp ce o făceam.

Întrebări similare