| delia20 a întrebat:

care este marimea dorita de voi fetelor in pantalonii unui baiat?

Răspuns Câştigător
| pink10 a răspuns:

Marimea? Daca nu faci treaba cu ea poti sa uiti de marime laughing Asa ca nu prea conteaza marimea laughing

18 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

La marimea fundului te referi? laughing

| IloveME a răspuns:

Trebuie sa stie cum s-o foloseasca si cum sa-ti atinga tie punctele slabe! cum sp o prietena prefer una normala si groasa, decat una mare si subtzire big grin.

| R_8074 a răspuns:

2 kilometrii

| shtephie a răspuns:

Nu cantitatea conteaza, ci calitatea laughing
Aceasta intrebare a fost pusa de nenumarate ori happy
Si in primul rand conteaza persoana de langa tine.

| aliybella a răspuns:

Nu marimea conteaza sa stii. ca am auzit multe care spuneau ca prietenii lor au o marime foarte mare si doare.

| cryssa a răspuns:

Cu cat mai mult, cu atat mai bine

| nimiiiiiic a răspuns:

Fetelor, sa nu fim absurde. Sa recunoastem, si marimea conteaza cateodata. Doar n-ai vrea sa te culci cu unu care o are de 7 cm...sa fim realiste. Ce placere ai mai avea. Este adevarat, si coeficientul de inteligenta in cele mai multe cazuri conteaza...idea e sa fie din toate cate putin.

| Tigrilă a răspuns:

S-a sculat 21 happy

| clovnul a răspuns:

Pai spune si thu ce marime preferi.winking

| clovnul a răspuns:

Yuliano. daca nu gasesti.hee hee cauta-malaughing

| clovnul a răspuns:

laughing lol. si marimea coeficientului te face sa ai orgasm nu-i asa?laughing (pentru a putea stimula punctul G stiam ca trebuie sa ai un 14 15 cm nu stiu sigur da nici nu intru pe google sa ma documentez)

| JustMeBăi a răspuns:

1,2 inci.

| GrellSutcliff a răspuns:

Pai. eu as vreau un baiat care sa aiaba mai mult de 16 cm rolling on the floor

| nikol1 a răspuns:

Nu conteaza marimea.degeaba o au mare daca nu stiu so foloseask, mai bine mik si jukusa decat mare si lenesa.

| noneee a răspuns:

Daca inteligenta ar sta in pantaloni ar trebui sa fie XXXL...
nu inteleg care-i treaba cu marimea...pentru o nimfomana trebuie sa fie extra mare.dar pentru una normala marimea perfecta e cea pe care iubitul ei o are!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prefer marimea coeficientului de inteligenta, mai jos nu ma uit...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa parerea mea 15 cm e cea mai potrivita marime, nu trebuie sa iti ajunga in gat nu laughing? Si aici nu faceam deloc referire la sexul oral.

| madistrez a răspuns:

Nu conteaza marimea dintre buzunare, este mai importanta grosimea din buzunare si caii putere happy. oricum se pare ca nimic nu va mai ajunge

Întrebări similare