Marimea? Daca nu faci treaba cu ea poti sa uiti de marime Asa ca nu prea conteaza marimea
Trebuie sa stie cum s-o foloseasca si cum sa-ti atinga tie punctele slabe! cum sp o prietena prefer una normala si groasa, decat una mare si subtzire .
Nu cantitatea conteaza, ci calitatea
Aceasta intrebare a fost pusa de nenumarate ori
Si in primul rand conteaza persoana de langa tine.
Nu marimea conteaza sa stii. ca am auzit multe care spuneau ca prietenii lor au o marime foarte mare si doare.
Fetelor, sa nu fim absurde. Sa recunoastem, si marimea conteaza cateodata. Doar n-ai vrea sa te culci cu unu care o are de 7 cm...sa fim realiste. Ce placere ai mai avea. Este adevarat, si coeficientul de inteligenta in cele mai multe cazuri conteaza...idea e sa fie din toate cate putin.
lol. si marimea coeficientului te face sa ai orgasm nu-i asa? (pentru a putea stimula punctul G stiam ca trebuie sa ai un 14 15 cm nu stiu sigur da nici nu intru pe google sa ma documentez)
Nu conteaza marimea.degeaba o au mare daca nu stiu so foloseask, mai bine mik si jukusa decat mare si lenesa.
Daca inteligenta ar sta in pantaloni ar trebui sa fie XXXL...
nu inteleg care-i treaba cu marimea...pentru o nimfomana trebuie sa fie extra mare.dar pentru una normala marimea perfecta e cea pe care iubitul ei o are!
Nu conteaza marimea dintre buzunare, este mai importanta grosimea din buzunare si caii putere . oricum se pare ca nimic nu va mai ajunge
Anca_6788 întreabă:
Andr3i1996 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: