| laviniabeluska11 a întrebat:

Bună!

Care este motivul pentru care bărbații se comportă cu tine frumos o perioadă, apoi sunt reci? De ce promit că fac lucruri pe care nu au de gând, apoi devin ușor distanți?

15 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Până ți-o pun, apoi își arată adevărata identitate. Dar unele cum sunt proaste nu își dau seama.

| Violleta2022 a răspuns:

Interesul lor este sa obtina doar sex de la tine, de aceea se comporta foarte frumos cu tine la inceput, dar dupa ce te-au avut nu mai prezinti interes pentru el, ramai doar un numar inscris in agenta lui cu femeile care le-a avut si atat, ca se muta la alta ca sa o cucereasca si pe aia.
Aici nu-i vorba de dragoste, doar sex cu cat mai mulet femei.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Daca te porti ca o pretioasa si nu ii dai si tu de inteles ca-l placi, ce-ai vrea sa faca?
Se simte respins si devine precaut. Vezi ca si barbatul are orgoliu, si el trebuie sa simta ca nu incearca in van.

Din intrebarile pe care le-ai mai pus, deduc ca nu treci de primele intalniri. Esti o fata serioasa, nu te arunci in patul nimanui, dar trebuie sa intinzi si tu o mana.

PS: e ok sa te saruti la finalul unei intalniri, daca l-ai placut pe tip. Cam asta si-ar dori si el.

| Goete a răspuns:

Daca au intentii seriase nu fac asta, daca vor doar sa te fu*ă, se poarta frumos si promit marea si sarea sa ajunga la ***.

| Goete a răspuns (pentru Goete):

Ideea e ca daca vrei doar sex, te faci ca crezi si gatawinking

| Roxette909 a răspuns:

Oh cât am mai patit-o și eu, și cât o sa mai pățești și tu și toate noi astea " cu suflet bun", dat asta pana găsești un bărbat și nu un băiat, uite..multe fete își găsesc iubirea vieții la 16-17-18, rămân cu ei, fac copii, sunt fericiți, eu de exemplu mi-am găsit iubirea la 25 de ani, în ceea ce privește băieții care umbla doar după sex tine minte: vine ziua când o sa aibă și ei fete, atât am de zis? succes.

| ania a răspuns:

Nu apreciaza ce obtin prea usor.
Cine vrea sa aiba parte de o relație fericita, asculta de planul Creatoeului, nu face sex inainte de căsătorie si crede adevarul despre sine, ca suntem capabili si e cel mai bine sa fim fideli si sacautam binele celuilalt toata viata.

| KatiMe27 a răspuns:

Pentru ca își ajung sa te cunoască și nu mai ești fata de care le plăcea la început

| anonim180018001 a răspuns:

Bună!
Și eu care nu găsesc femei serioase!
Dacă vrei, ne putem cunoaște?
Fix o întrebare de genul am pus și eu

| RAY a răspuns:

Baieti aia care va atrag pe voi nu au rabdare ca nu sunt catelusi, ca baiat frumos nu stai dupa una ca ai de ales

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru KatiMe27):

Asta e experienta ta?

| StoicAnalysis a răspuns:

Intrebare pentru tine. Care este motivul pentru care pui toti barbatii in aceeasi oala? De ce pleci de la premisa cea mai rea?

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Mindfulness):

Aia-s "jucatori" de care zici tu. Exista pe lumea asta si baieti/barbati care isi ofera bucurosi sufletul pe tava atunci cand gasesc femeia potrivita.

| Mindfulness a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Aia sunt luați de prosti de obicei, băieții buni!

| StoicAnalysis a răspuns (pentru Mindfulness):

Majoritatea da, dar sunt dintre ei si barbati/baieti care ii duce mintea si merg mai departe la alta, daca observa ca nu e ceea ce trebuie.
De exemplu, eu unul, am avut noroc si am gasit o fata potrivita pentru mine si ne iubim reciproc enorm. Si in timpul cat m-am intalnit cu ea, am fost mereu cerebral si observam si cantaream in mintea mea si pro si contra, orice aspect vazut la ea.
Atata timp cat pe tine ca barbat te intereseaza sa fii sincer atat cu tine cat si cu cea de langa tine, nu ai cum sa fi luat de prost. Pentru ca realizezi ce este si ce nu este bine pentru tine.