Well, asta este o invatatura buna pentru voi amandoua. Tu nu ar trebui sa cauti prieten pentru altcineva, ea ar trebui sa nu foloseasca intermediari cand o intereseaza cineva.
Nu stiu ce ai putea sa-i zici, poate doar sa te legi de faptul ca el a inceput sa vorbeasca cu tine, deci a fost interesat de tine fara ca tu sa fi facut ceva special pentru asta.
Si eu am fost exact in situatia ta, numai ca eu am mers mai departe, am inceput o relatie cu acel baiat fara ca prietena mea sa stie si am stat asa luni de zile. Nu te sfatuiesc sa faci acelasi lucru, e foarte greu si constiinta ta devine din ce in ce mai grea; in cele din urma eu i-am spus prietenei mele, a inteles si totul a fost ok, pentru ca fie ca ii place fie ca nu, iubire cu forta nu se poate.
Pai mi s`a intamplat si mie. spune`i prietenei tale.ca daca e o adevarata prietena trebuie sa accepte asta. daca nu inseamna ca nu e.asa ea isi va da seama si sper ca va intelege:*. iar baiatul nu trebuie sa se bage numai atunci cand voi doua sunteti de acord.pre ca o prieteneie e mult mai importanta decat un iubit pentru ca el dureaza cateva zile sau saptamani dar prietenia o viata:-X