| BeBe_9214 a întrebat:

Cat de mari sau mici sunt sansele ca sa ramai insarcinata si cu prezervativ? Din cate am inteles nici acesta nu protejeaza 100%.
Cei care au chef de glume de prost gust si alte chestii de genu prefer sa nu raspunda.

Multumesc.happy

Funda pentru cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca prezervativul este de buna calitate, este folosit corect si verificat la sfarsit sa nu fie rupt, riscul este de 0, 2%

| MissDyDee a răspuns (pentru Brigaela):

Da ce sa spun ca eu am folosit durex extra safe si nu avea nimic si dupa ce am terminat actu' sexual m.am trezit ca era de sus pana jos rupt zici ca era taiat cu cutitu'..asa ca si prezervativele sunt proaste! ..tot in anticonceptionale am mai multa incredere..de atunci m.am lecuit de prezervative...

| Brigaela a răspuns (pentru MissDyDee):

Nu era prezervativul de vina, cred eu, ci l-ati folosit voi gresit. Ori era prea mic (ca diametru), ori l-ati atins cu unghiile, ori partenerul nu i-a lasat destul spatiu la varf, ori ati facut miscari prea bruste.
Este adevarat ca contraceptivele orale sunt bune, totusi eficacitatea lor este semnificativ mai mica decat a prezervativului, au ceva efecte adverse si nu trebuie uitat ca nu pot fi luate mai mult de 5-6 ani maxim in timpul intregii vieti, ceea ce impune o folosire atenta a lor.

Dupa 4 ani de folosinta chiar cred cu tarie ca stim sa-l folosim deci nu era vina noastra! daca iti spun ca sunt proaste pai sunt si o zic din proprie experienta..acu daca vrei sa ramai la impresiile tale ramaihappy.

| Brigaela a răspuns (pentru MissDyDee):

Poate nu a fost vina voastra, dar gandeste-te ca daca luai de 4 ani contraceptive in curand trebuia sa te opresti definitiv si sa iti alegi alta metoda de contraceptie. Deci v-a folosit prezervativul al ceva, dupa cum vezi.

Da asta asa e... oricum atunci am tras o spaimaaa..nici nu-ti spunlaughing..numai vreau sa trec prin asa cevalaughing

11 răspunsuri:
| s3byk91 a răspuns:

Exista sanse sa ramai in procent de 3-7%.

| GheNsS a răspuns:

Conteaza si firma respectiva, acum eu personal folosesc DUREX mereu sunt cele mai bine, iar sansele sunt foarte mici chiar infime daca este pus corect si sunt citite intrsuctiunile. Ai increderewinking

| Costy_3899 a răspuns:

Daca Ati Facut Sex Cu PREZERVATIVUL nu sunt sanse sa ramai insarcinata pentru ca spermatozoizii nu avut contact cu ovulu dar ti-as recomanda sa mergi la ginecolog daca ai greturi sau chesti din astea. Dar daca s-a rupt prezervativul in timp ce faceati sex poate exista sansa de a fi insarcinata. Funda?:X

| Silviu591 a răspuns (pentru Costy_3899):

Cat de gay poti fi sa ceri funda?

| keskisisko a răspuns:

Depinde de perioada în care te aflai: dacă erai sau nu în perioada fertilă, şi de calitatea prezervativului. daca e bun nu prea sunt şanse, nu-ţi face griji.

| Nococoron a răspuns:

Ai dreptate...Indiferent de marca un prezervativ nu protejeaza 100% dar în 90% din cazuri, este foarte folositor in prevenirea unei sarcini nedorite...Acum depinde si cum se foloseste prezervativul(se scoate si se continua actul sexual cu sperma pe capul penisului, se rupe etc.). Dacă ai fost penetrata de un penis protejat sansele de a ramane insarcinata sunt foarte mici(asta daca nu s-au intamplat accidente)