Daca prezervativul este de buna calitate, este folosit corect si verificat la sfarsit sa nu fie rupt, riscul este de 0, 2%
Daca Ati Facut Sex Cu PREZERVATIVUL nu sunt sanse sa ramai insarcinata pentru ca spermatozoizii nu avut contact cu ovulu dar ti-as recomanda sa mergi la ginecolog daca ai greturi sau chesti din astea. Dar daca s-a rupt prezervativul in timp ce faceati sex poate exista sansa de a fi insarcinata. Funda?:X
Ai dreptate...Indiferent de marca un prezervativ nu protejeaza 100% dar în 90% din cazuri, este foarte folositor in prevenirea unei sarcini nedorite...Acum depinde si cum se foloseste prezervativul(se scoate si se continua actul sexual cu sperma pe capul penisului, se rupe etc.). Dacă ai fost penetrata de un penis protejat sansele de a ramane insarcinata sunt foarte mici(asta daca nu s-au intamplat accidente)
Conteaza si firma respectiva, acum eu personal folosesc DUREX mereu sunt cele mai bine, iar sansele sunt foarte mici chiar infime daca este pus corect si sunt citite intrsuctiunile. Ai incredere
Depinde de perioada în care te aflai: dacă erai sau nu în perioada fertilă, şi de calitatea prezervativului. daca e bun nu prea sunt şanse, nu-ţi face griji.
Da ce sa spun ca eu am folosit durex extra safe si nu avea nimic si dupa ce am terminat actu' sexual m.am trezit ca era de sus pana jos rupt zici ca era taiat cu cutitu'..asa ca si prezervativele sunt proaste! ..tot in anticonceptionale am mai multa incredere..de atunci m.am lecuit de prezervative...
Nu era prezervativul de vina, cred eu, ci l-ati folosit voi gresit. Ori era prea mic (ca diametru), ori l-ati atins cu unghiile, ori partenerul nu i-a lasat destul spatiu la varf, ori ati facut miscari prea bruste.
Este adevarat ca contraceptivele orale sunt bune, totusi eficacitatea lor este semnificativ mai mica decat a prezervativului, au ceva efecte adverse si nu trebuie uitat ca nu pot fi luate mai mult de 5-6 ani maxim in timpul intregii vieti, ceea ce impune o folosire atenta a lor.
AlexEjmecheru întreabă: