Se iau de la farmacie, fara reteta! Consta in jur de 20 de lei, sau 18, 5 lei. Funda?
Noi niciunul. Anticonceptionalele se recomanda si se prescriu de medicul ginecolog. Tot el iti va da si detaliile despre cum sa le folosesti
Buna, draga mea. Eu ti-as recomanda anticonceptionalele DIANE-35. Este doar o recomandare, nu garantez ca se potriveste organismului tau, pentru al meu sunt perfecte aceste anticonceptionale.
Un blister Diane-35 contine 21 drajeuri. Pe blister, fiecare drajeu este marcat cu ziua din saptamana in care trebuie administrat. Utilizeaza drajeul la aproximativ aceeasi ora in fiecare zi, cu putina apa daca este necesar. Urmeaza directia sagetii pana cand ai terminat toate cele 21 drajeuri. In urmatoarele 7 zile nu vei mai utiliza drajeuri. In timpul acestor 7 zile trebuie sa inceapa menstruatia (sangerare de intrerupere). De obicei, aceasta va apare in ziua 2-3 de la ultimul drajeu Diane-35. Incepeiurmatorul blister in a 8-a zi, chiar daca menstruatia continua. Aceasta inseamna ca vei incepe intotdeauna un blister nou in aceesi zi a saptamanii si, de asemenea, ca sangerarea de intrerupere va apare aproximativ in aceeasi zi, in fiecare luna.