anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce faceti:*? am o problemasadsadcrying deci am cunoscut un baiat care e la facultate, eu sunt in clasa a9-a:X si m-a sunat duminica si nu ma mai suna...oare e asa naspa la facultate, nu poate suna? sau nu mai vrea sa am sune el? parea totusi ca ma placathinking dar mi se pare aiurea ca nu ma mai suna de duminica searathinking voua nusad?
sau asteapta sa il sun eu? nu stiu ce sa cred...voi ce credeti?:*

Răspuns Câştigător
| raluk27 a răspuns:

Are tot timpul din lume. Si chiar daca ar fi ocupat, daca intr-adevar te place isi gaseste timp sa te sune. Sau suna-l tu si vezi cum reactioneaza: e surprins la modul placut? Iti raspunde monosilabic? O sa-ti dai seama dupa tonul vocii.Nu vreau sa te dezamagesc, dar unii se comporta ca niste caini scapati din lesa, cand ajung la facultate. De... mirajul orasului mare. E posibil sa se fi luat cu distractia, iesitul, prietenii, cursurile, sau sa fi gasit pe altcineva.

11 răspunsuri:
| drhotzu a răspuns:

Cum sa iti spun acum daca te referi la facultate facultate, sau facultate gen rahova, jilava, poarta alba.
dar daca este la facultate normala atunci ma din cand in cand au voie sa dea cate un telefon happy
sfatul meu fara sa intru prea mult in detalii: de ce **** nu incercati sa sunati si voi? adica unde e problema daca suni pe cineva de care iti place? ce iti scade rangul? pune mana pe telefon si lamurestete. nu o sa te muste!

| mona a răspuns:

Oricat de greu ar fi la facultate un minut poate sa gaseasca sa te sune, eu cred ca nu ii mai pasa de tine, alta explicatie nu am

| cHoCollaTeFllory a răspuns:

Buna! Bine, si eu pe aici big grin. Pai, cum sa-ti explic.Depinde si de elevlaughing. unii au timp ''liber'' pentru ca chiulesc. Altii stiu pentru ce vin acolo.[logic si normal ca sa-si faca un viitor asigurat]. Poate nu o mai avea credit.thinking mai stii?laughing Altceva, poate chiar nu are timp indeajuns, sau. poate asteapta sa-l suni tu? big grin Sau poate TU i-ai dat de inteles ca nu prea il placi. Suna-l si spune-i `Ce a mai facut. cere-i idu' de mess. thinking Bafta! :*

| iulian91 a răspuns:

Mai sunati si voi, ca nu va cade nimiclaughing

| raluk27 a răspuns (pentru drhotzu):

Teoretic nu e nici o problema, practic daca insisti cazi in dizgratie. Mai tarziu auzi vorbe ca "aia de disperata dupa mine". Se observa destul de usor ca fetele se entuziasmeaza mai tare cand primesc un telefon, decat baietii. Personal, nu imi place sa sun eu. Cel putin la inceput primele telefoane trebuie sa vina de la el. Apoi sun si eu. Inca mai cred in principiul ca baiatul curteaza fata, nu fata curteaza baiatul happy

| drhotzu a răspuns (pentru iulian91):

Subscriu!
tot vreti egalitate!
daca el nu suna e nismtit sau inseala, daca voi nu sunati este pentru ca sunteti ocupate, sau independente si lista continua!

| drhotzu a răspuns (pentru raluk27):

Eeee eu i-am spus prietenei mele ca astept un inel pe deget daca vrea sa ne casatorim... si inca astept! vreau egalitate! egalite, fraternite in iubire!
pai si daca ala e mai timid? atunci ce faci? moare relatia inainte sa inceapa...

Pai sa-si rezolve problemele. Ce, eu sunt mama ranitilor sau material didactic? Am intalnit si de-astia.Iti scot peri albi. Am iesit cu unu' si dupa a 3-a intalnire ne-am sarutat. Cand ajung acasa, mesaj "as vrea sa te intreb: te asteptat sa ne sarutam pe buze?" (el avea vreo 25 de ani) wtf?!

laughing
okey! that is funny!
pai si atunci problema este rezolvata! go search for someone else happy
pana la urma o sa gasesti unu care sa merite, nu pot sa cred ca sunt unic big grin!

Mai, nu stiu, dar asta e o problema pe care incerc sa o rezolv de mult. Vreau sa-mi fac un prieten dar nu gasesc. Toti baietii sa apeleze la mine laughingAm o bafta numai la cei "speciali"

Dupa cum iti spuneam eu sunt ocupat... si imi e frica de prietena mea...
pai iti sugerez sa schimbi fondul de vanatoare, muta locul... sau criteriilewinking