Are tot timpul din lume. Si chiar daca ar fi ocupat, daca intr-adevar te place isi gaseste timp sa te sune. Sau suna-l tu si vezi cum reactioneaza: e surprins la modul placut? Iti raspunde monosilabic? O sa-ti dai seama dupa tonul vocii.Nu vreau sa te dezamagesc, dar unii se comporta ca niste caini scapati din lesa, cand ajung la facultate. De... mirajul orasului mare. E posibil sa se fi luat cu distractia, iesitul, prietenii, cursurile, sau sa fi gasit pe altcineva.
Cum sa iti spun acum daca te referi la facultate facultate, sau facultate gen rahova, jilava, poarta alba.
dar daca este la facultate normala atunci ma din cand in cand au voie sa dea cate un telefon
sfatul meu fara sa intru prea mult in detalii: de ce **** nu incercati sa sunati si voi? adica unde e problema daca suni pe cineva de care iti place? ce iti scade rangul? pune mana pe telefon si lamurestete. nu o sa te muste!
Oricat de greu ar fi la facultate un minut poate sa gaseasca sa te sune, eu cred ca nu ii mai pasa de tine, alta explicatie nu am
Buna! Bine, si eu pe aici . Pai, cum sa-ti explic.Depinde si de elev. unii au timp ''liber'' pentru ca chiulesc. Altii stiu pentru ce vin acolo.[logic si normal ca sa-si faca un viitor asigurat]. Poate nu o mai avea credit. mai stii? Altceva, poate chiar nu are timp indeajuns, sau. poate asteapta sa-l suni tu? Sau poate TU i-ai dat de inteles ca nu prea il placi. Suna-l si spune-i `Ce a mai facut. cere-i idu' de mess. Bafta! :*
Teoretic nu e nici o problema, practic daca insisti cazi in dizgratie. Mai tarziu auzi vorbe ca "aia de disperata dupa mine". Se observa destul de usor ca fetele se entuziasmeaza mai tare cand primesc un telefon, decat baietii. Personal, nu imi place sa sun eu. Cel putin la inceput primele telefoane trebuie sa vina de la el. Apoi sun si eu. Inca mai cred in principiul ca baiatul curteaza fata, nu fata curteaza baiatul