Daca o sa va vedeti in viitorul cat mai apropiat atunci va rezista, daca nu, ma cam indoiesc. Am trecut prin asa ceva, stiu ce inseamna sa ai o relatie la distanta si sa nu te poti vedea cu persoana respectiva. Dar mai stiu si cum este sa ai o relatie, chiar si la o distanta mai mica, insa sa te poti vedea macar o data pe luna cu aceea persoana, si lucrurile stau cu totul diferit in acest caz.Cred ca as putea sa scriu romane despre astfel de relatii, insa am sa ma rezum la un singur lucru, comunicarea este cheia in orice fel de relatie, si incercati sa va vedeti cat mai curand, si atunci vor disparea toate incertitudinile, si din acel moment relatia voastra ori se va intari si va fi mult mai puternica, voi mai apropiati, ori se va destrama.
In orice caz, nu-ti face iluzii desarte, nu te amagi si minti singura, indiferent cat de mare e iubirea pentru persoana respectiva, pentru ca intr-un final tot tu vei fi cea care va suferi mai mult
oricum eu iti doresc succes!
Nu ma tem de distanta ce va desparte ci de incertitudinile cu care pleci la drum! Nu cumva sentimentele nu sunt reciproce?
Nu ai nicio santa la relati de la distanta el te poate insela si tu il poti insela asa ca nu merg pentru mai multe detalii id de mess mihairobert32
Sunt de parere sa iti faci o RELATIE REALA,nu virtuala! Vreau sa iti spun a asieu "m-am indragostit"odata de un tip, tot la un joc (stiu, suna ciudat) Oricum, si noi stateam la cateva sute de km de aici si el acum are o prietena si eu la fel! Dar el chiar tinea la mine si eu la fel, dar na' relatiile astea nu tin decat daca dragostea asta e chiar adevarata! Cu totul ca eu si "respectivul" de care iti vorbesc am ramas amici!
Nu stiu ce vrei sa faci dar eu una ma concentrez pe ceva REAL! Una e sa te saruti cu cineva in realitate si una e sa iti trimiti :* pupici pe mess!(un exemplu)
Succes!
Cati ani aveti? sau crezi ca ai maturitatea (emotionala )necesara sa treci prin asa ceva?
relatiile pot rezista dar trebuie comunicare multa, deloc gelozie si macar asa la vreo 2-3 luni cate o vizita.
Si nu te lasa influentata de ceea ce spun altii. Unii oameni sunt facuti pentru a avea astfel de relatii, altii pur si simplu nu.
Si astfel de relatii au si ele farmecul lor, desi uneori este incredibil de greu. dar pentru asta trebuie sa va vedeti.
Buna.Nu credeam intr-o relatie la distanta pana cand nu m-am "bagat si eu intr-una . Sincer sunt in totalitate de acord cu ceea ce ai scris mai sus.Intr-o relatie la distanta privesti in sufletul persoanei ci nu la haine, fizic etc... Si nu toti rezita unei relatii de-asta, unii cedeaza, isi gasesc pe altcineva de langa el/ea.Pentru o relatie la distanta e nevoie de foarte multa incredere si fidelitate...Eu zic sa nu-ti pierzi speranta, pentru ca nici nu stii ce urmeaza, nici nu stii ce va rezerva viata..Ai putea chiar sa te intalnesti cu el, dar desigur se prea poate sa renunte unul dintre voi..totul depinde de voi.
[Ce tari va despart si de cat timp sunteti impreuna, scuze de intrebare ]
Multumesc pentru atentia oferita si pentru pareri... Sper ca in curind ma voi vedea cu el si lucrurile se vor limpezi.
Http://rochiipantofisivintage.blogspot.ro
Haine de cumparat si de nelasat!
iubeste si traieste din plin! Viata e prea scurta sa suferi si sa astepti!
Buna. Relatiile de genul asta dau foarte mult spatiu imaginatiei, umplii golurile adica lucrurile pe care nu stii despre persoana cealalta cu lucruri imaginate, care devin pentru tine reale. Pana Nu te intalnesti, nu il vezi, nu stai in preajma lui cateva zile, saptamani, sa-i vezi reactiile cand este obosit, nervos sau binedispus, nu ai cum sa il cunosti. Aici nu ma refer deloc la relatii intime, ci la relatie sentimentala. Sexul ar trebui sa vina doar cand celelalte cai de cunoastere s-au indeplinit, si totull este inca brio.