anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce parere aveti despre o fata, care nu a avut niciodata prieten si are 20 ani? doresc pareri de la baieti daca se poate.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Bravo ei, a stiut ca sunt si alte lucruri mai importante pana la varsta aia.

14 răspunsuri:
| YoBuDy a răspuns:

Ori e tocilara, si se axeza pe invatat, nu pe agatat, ori e prea cuminte si isi asteapta printul pe cal alb

succes

Răspuns utilizator avertizat
| mona a răspuns:

O parere cat se poate de buna

| Meseerye a răspuns:

Sincer parerea mea e ca poate nu ai avut timp sa cunosti pe cineva dar nu e tarziu ...sau poate nu ai gasit persoana potrivita pentru tine dar cu siguranta o sa gasesti pe cineva care sa te poate iubeasca si sa te faca fericita...happy

| mamasiita a răspuns:

Sincer,eu cred ca e o fata foarte educata, care a gasit ceva mai bun in viata de facut de cat sa se mozoleasca toata ziua si sa ramana gravida la 14 ani

| extreme0708 a răspuns:

Sigur pana la 20 de ani a avut pe cineva care sa ii placa dar poate ca din cauza timiditatii sau a altor probleme nu a avut curaj sa faca nimic in privinta astahappy

| CosticaPizza a răspuns:

Nu stie sa se distreze, mai mult ca sigur sa fie si urata

| Jake109 a răspuns:

Cred ca e foarte inchisa in ea! Totusi la 20 de ani sa nu ai prieten? Ciudat!

| adrian2387 a răspuns:

Cunosc fata care are 26 de ani si e inca virgina.care e problema?laughing))

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bravo tie. nu te-ai lasat prostita de orice dobitoc care vrea doar sex de la tine. dar intrebare intrebatoare ( daca vrei sa raspunzi bine daca nu iar bine.)
esti prea timida sau nu ti s-a parut important pana acum sa ai prieten sau nu ai avut ocazia? ciao

| Vix999 a răspuns (pentru adrian2387):

Una e sa fie virgina si alta e sa nu fii avut niciodata un prieten.
Si 26 de ani? Nu considera ca ar fi timpul?
Ma rog.
On topic, nu o vad nici bine, nici rau. Doar mi se pare ciudat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu este vorba de mine.Este vorba de o cunostiinta de-a mea, o prietena mai exact.

| VivaPiniata a răspuns:

O fata speciala.In sensul bun.