Heei!
Depinde foarte mult cum gandesc cei doi, daca au o minte deschisa si fara limite, daca exista chimie, conexiune si potential de a construi lucruri impreuna, daca se plac ca si aspect fizic si asa mai departe.
De garantat nu iti poate nimeni garanta cat timp va ramane langa tine, dar sigur orice e posibil, pana la urma varsta este doar o cifra.
Succes!
La mine acest lucru atrage: ca este matur are o experienta de viata, e înțelegător si imi oferă stabilitate emoționala. Știu ca daca am nevoie de el e acolo. Nu e o relație sugar daddy - sugar baby pentru ca nu obțin nici statut social nici potența financiara (chiar daca le are pe ambele). Nu imi oferă vacante si cadouri de lux si nici nu ma întreține financiar. Bărbații de varsta mea ma plictisesc, majoritatea ma vad ca pe o jucărie bună de folosit prin pat si atat.
Eu nu am intenții sa ma mărit (nu am scopul asta neapărat la asta) la fel si cu copii. Am avut o relație de 4 ani cu unul pana in 30 si inca una de un an. Si spre ciudatul lucrurilor mai repede ma face sa imi rup hainele si ma simt mult mai bine cu cel peste 20 de ani decât cu cei până in 30.
Simt ca ma indragosteasc, de iubire nu e cazul pentru ca dupa mine apare in timp. E barbat care nu ma sâcâie si sta și așteaptă. Nu a fost genul de bărbat care in minim 24 de ore de când ne-am cunoscut sa imi propuna sa ajung in pat cu el. A avut răbdare ceea ce cei pana in 30 sau chiar 35 nu au deloc. Sunt prea imaturi, copilărosi, prea fitosi (se cred buricul pământului) si prea dornici de aventuri de o noapte.
Da știu. acest lucru este divorțat de mulți ani (nu sunt eu cazul divorțului) si are doi copii majori. Cunosc acest lucru. De exemplu vineri este ziua lui. Merge cu copii il duc in concediu. Fosta nu mai este implicata deloc in viata lui.
Da, as fi preferat sa fie cu mine decât sa meargă in concediu, dar știu ca copii sunt importanti pentru el (propabil sunt si ultimii). Totuși si el știe ca cariera mea si jobul meu e mai important decât el. Deci cam suntem kit. Am vrut păreri pentru ca e o relație sa zic "ciudata". Mi se pare ciudat cum ai zis tu si faza cu hainele date jos si ca am mai multe lucruri in comun cu el decat cu unul mai apropiat de varsta mea. Da ai dreptate cu respectul e la cote maxime si face totul. Respectul la cei de vasta mea e foarte jos ( ma vad doar ca pe o aventura si o tipa pe care o pot fraieri cum vor ei). Fara sa ma gândesc la vârstă prefer un bărbat care ma respecta, întelege, protejează și ma face sa imk doresc sa evoulez decât un barbat de vasta mea fara respect, care ma înșela, care in loc sa imi zica poti face asta ma trage in jos și e si violent fizic si verbal.
Fata smechera, Barbat cu posibilitati materiale. Este ceva normal, daca vrea sa se distreze de ce nu? O relatie nu strica daca nu merge se despart si PA
Fetele sunt dorite indiferent de varsta dar categoric una de 25 de ani e mult mai dorita decat una de 30. In special barbatii cu cap se uita mai degraba la una tinerica pentru ca de o fata de 30 de ani e singura - ii semn ca fata are CEVA pentru care e singura la varsta aia
Da, este un bărbat cu posibilitati materiale. Dar nu stau pentru asta cu el, pentru ca si eu am aproape tot ce imi doresc din punct de vedere material. Desigur nu la nivelul lui dar pentru nivelul meu e ok. Plus am posibilități de avansare la job. (care e mai important ca o relație) Poate a avut o relație lunga si s-a despărțit pe la 30 de ani (atunci ce semne ar fi ca nu e in regula)
Da poate ai dreptate. Ma gândesc ca diferențele vor aparea cand o sa mai treacă timp (gen eu o sa vreau sa ma mărit sau un copil) si probabil el nu o sa vrea acests lucru. Poate sunt visul frumos acum. Știindu-l de ceva timp știu si ca sunt si prima femeie cu aceasta diferența de vasta pentru el ( si femeile inca roiesc in jurul lui). Deci nu a fost nici de ala care sa ma vrea pentru o noapte. Momentan sunt fericita (mult mai fericita decat am fost vreodată in fostele relații) și cred ca ar trebui sa țin cont de asta. Atata timp cat eu si el suntem fericiți nu ar trebui sa ma mai gândesc la diferenta de varsta. Ce va fi in timp vom vedea. Mulțumesc mult pentru răspunsuri. M au facut sa imi dau seama de ceea ce vreau ( și în acest moment il vreau pe el). Ce o sa vreau peste 2 3 5 ani o sa vad atunci. Simt ca as regreta daca nu as fi cu el si pentru un timp poate scurt.
Și eu am avut ceva, să-i zic așa cu unul mai in vârstă decat mine, dar nu am făcut sex. Relatia a durat vreo 4 ani, dintre care vreo 2 ani jumate a fost la distanță. Ne placea faptul că ne sprijineau emotional si chiar țineam unul la altul, dar când mă gândeam la o relație, no, thanks! Ei sunt mai geloși, fiind conștienți că tu ești mult mai căutată la vârsta ta. Dar profită de moment, simte-te bine și o să vă despărțiți voi cândva, asta e sigur. Nu te gândi la viitor, trăiește prezentul. Dacă te simți bine cu el, de ce să renunti la ceva ce te face fericită? Mai ales că ziceai că nu te gândești la familie, decizia ai capul pe umeri și știi să te întinzi doar cât ti-e plapuma
Eu momentan sunt la stadiul in care nu imi doresc o familie sau un copil. Sunt o tipa care isi propria persoana și cariera pe primul loc. (un pic egoista) Momentan cu gelozia e in limite acceptabile (imi mai arunca câte o pastiluța doar pe i o arunc si eu înapoi ). Da roiesc in jurul meu puștii care cu fițe si figuri de mare crai (pe care știe ca nu ii agreez). Cat despre alți bărbati de varsta lui nu simt nimic ( mi se par plictisitori si neinteresanti). Doar cu el am rezonat(nu mi am propus sa am un bărbat mult mai mare ca mine).
Tu esti puțin diferita ( si eu am zis la început no, thanks, dar dupa cateva conversații lungi si întâlniri in care s-a comportat exemplar ( fara nici o aluzie sexuala si alte) s-a stabilit o conexiune puternica si pana la urma am continuat. Am ajuns si in pat si m-am simțit pentru prima data o femeie dorita si fericita ( majoritatea barbatilor de vasta mea, cel puțin pe care i am cunoscut eu, se gândeau doar la ei si la placerea lor). El m-a pus pe primul loc (si am simțit din plin asta). Cand sunt cu el nu simt nici o diferență de vârstă nimic. Cand nu sunt cu el (fiind persoane foarte ocupate) m-a gândesc la asta si ce o sa fie si ca poate nu e ok ce fac. Nu am mustrări de conștiința dar sunt gânduri. Probabil o sa ne intindem pana când eu o sa imi schimb ideile (legat de măritat, copii) pentru ca in timp el nu o sa mai vrea asta (chiar daca acum nu ar zice nu). Probabil o sa ne intindem si pana când cei din jurul nostru vor afla ( copii lui si familia mea nu stiu nimic). Știu ca eu ca femeie nu o sa accept ca eu sa fiu marul discordiei intre el si copii lui și relatiile lor sa devina si mai proaste decat sunt (el a fost mulți ani plecat in SUA departe de copii, iar fosta soție s-a ocupat sa ii cam intarate împotriva lui). Și probabil el nu o sa accepte nici ca relații cu parintii mei sa se deterioreze si mai mult (fiind deteriorate deja din alte cauze). Probabil cand se va afla ne va afecta si gura lumii, chiar daca acum zicem ca ne doare in cot de ce zic. Probabil pana in aceste puncte o sa fie mai maximul, asta in caz ca relația noastră sau comportamentul lui nu se va deteriora. ( pentru ca gelozia extrema, s au sa ma sacaie prea mult nu o sa accept, sa nu zic de violenta verbala fizica sau înșelat). Momentan eu sunt fericita el e fericit deci cam atât ar trebui sa conteze.
Având o relație de acest gen ce cadou i ai putea face unui bărbat de genul. Pentru ca nu are nimic care sa vrea si sa nu aiba (din punct de vedere material). Emoțional știu ca ma vrea pe mine in viata lui ( dar ma are deja). Ce as putea sa ii ofer eu?
Personal nu m-as vedea in una, fie ca e vorba sa fiu mai mare sau mai mic cu atat fata de o femeie, diferente prea mari vizibile, mai ales sa fiu cu o femeie mai mare cu 20+ ani ar fi prea babeta pentru mine. Daca vad la altii o astfel de relatie de tanara- batranel/batranica-tinerel o sa ma ma uit putin ciudat pe moment ca ar fi o discrepanta dar pana la urma nu e treaba mea daca ei se inteleg, nu ma afecteaza cu ceva, insa strict personal nu-mi surade o diferenta asa mare, vorbim totusi de 20+ ani, cat timp sunt tanar o sa ma uit numai dupa tinere.
De la o diferența de 20+ aceea persoana poate practic sa îți fie părinte. Vârsta e doar un număr dar ce e prea mult strica. Sunt de părere ca diferența maxima ar trebui sa fie de maxim 10 ani.
Citind intrebarea si cateva dintre raspunsuri, imi vine in minte proverbul acela care spune ca vulpea spune despre strugurii la care nu ajunge ca sunt acri.
Eu sunt vulpea care nu ajunge la struguri ( adica ca nu am avut pusti). Am avut "bighidoi", dar tot mai bine ma simt lângă cel mai mare ca mine. Cel mai mare imi oferă mult mai multe (conversații interesante, nu despre vreme; învăț lucuri noi, primesc mai mult respect, mai multa înțelegere, aprecieri si chiar si mai multa aventura in dormitor ups? Pot avea oricand un pusti cu ceilalți e mai greu puțin
Da cred ca ai dreptate. Asa suntem noi. Suntem deschiși, avem multe lucruri in comun, avem si conexiune si chimie ( de multe ori ne completam frazele, sau imi doresc anumite lucruri (in dormitor) si le face fara sa ii spun asta
Nu nu nu! Ma refeream la alte raspunsuri. La cineva care insista ca nu e bine si ca relatia e distructuva su fara viitor. Ma refeream cumva ca genul de relatie si de echilibru emotional pe care l-ai dobandit sunt strugurii pe care nu ii pot atinge unele vulpi. Eu te felicit pentru ce ai dobandit si te-as sfatui sa nu te ingrijorezi prea tare de parerea altora privind relatia ta.
Da am dobândit multă stabilitate emoționala in aceasta relație (de care am dus lipsa pana acum). Nu ma ingrijorez deloc. Ma simt foarte bine si asta contează.
Bravo! E bine sa stii ce vrei si sa apreciezi ce ai.
Invers și mie mi s ar parea ciudat. Cu ea mai mare. Eu nu il vad ca e mai bătrân. Nu isi arata deloc vasta. Mulți bărbați mai tineri arata mai prost ca el (fizic). La comportament este o diferență enorma.
Eh, depinde de genetica fiecaruia. Teoretic la 45-50 e inca tinerel, mai poate fizic, te mai tin balamalele la varsta aia, daca te ajuta si geneticul sa arati mai tanar si sa nu-ti arati varsta e ok, dar totusi sa se pastreze proportiile, fizicul unuia de 20-30 de ani e mai avantajos in fata unuia de 40-50 in mare parte, e si firesc asta.
Il țin balamalele stai liniștit (il tin si mai decât pe unii tineri pe care i am cunoscut). Probabil ajuta si jobul pe care l a avut (momentan are altul). Si noi ăștia de 20-30 o sa ajungem la varsta lor (si cu balamalele mai obosite, având in vedere poluarea, mâncarea și altele)
Da, știu ce vreau. Si apreciez e enorm ce am lângă mine (bărbatul perfect).
Sunt unii la varsta aia care se mentin mai bine decat unii tineri, dar in 90% din cazuri atunci apar problemele specifice varstei, e normal ca tinerii sa aiba balamalele mult mai unse, mai bune. Ce il mai lauzi...ideea e ca daca esti multumita cu el da-i inainte cu experienta asta si vei vedea pana unde duce.