anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ce parere aveti ea GEMENI el Capricorn! si ce pot face ca relatia cu prietenu meu sa fie super chiar daca plec pe un timp in Italia, pentru imi deskide dokumetul Nulla Osta! il iubesc enorm si el ma iubeste dar are dubii in privinta mea crede ca l-as insela! dar stiu ca nu voi face asta niciodata nu sunt tipul de asa fel de om...
il conving, merge totu bine apoi iar se gindeste la asta...
ce sa fac ma ajuta! IL IUBESK MULT suntem deja imreuna 9 luni...

Răspuns Câştigător
| Licurici_2296 a răspuns:

Si eu sunt gemeni, iar el capricorn. treaba asta cu zodiile este irelevanta, mai ales pentru ca (pentru cei care chiar cred in asta) felul unora de a fi este influentat mai mult de ascendent decat de zodie...toti oameni sunt foarte diferiti, respectiv si relatiile. Daca e obsedat de faptul ca l-ai putea inseala, tot ce poti sa faci e sa nu-i (mai) dai motive.lasa distractia si cunostintele noi, chiar si cat vei fi acolo, arata-i cat de important este el pentru tine non-stop si aminteste-i de ce il iubesti.

8 răspunsuri:
| elyssa20 a răspuns:

Uite poate te ajuta:Se deosebesc din punct de vedere sexual. Gemenii sunt impulsivi si cocheti, capricornul este precaut si credincios. Capricornul ambitios si materialist se adapteaza greu cu caracterul nehotarat al gemenilor. Dragostea nu poate invinge chiar tot. si stai calma totul se va rezolva, fa-l sa inteleaga ca ii esti fidela, chiar daca nu prea are incredere, cu timpul totul se va rezolva, Iubiti-va mult.bafta.

| monyk a răspuns:

Gemeni si Capricorn : Aer si Pamânt. Nu prea se amesteca acestea doua...

Capricornului îi place sa munceasca, e ambitios si stie exact ce vrea. Asa ca fii atent, nu se omoara prea mult dupa stilul tau schimbator prin excelenta...

Vestea buna este ca un Capricorn este destul de cu picioarele pe Pamânt si destul de intelectual încât sa-ti atraga atentia. Un alt avantaj este ca nativul acestei zodii pare a întineri pe masura ce trece timpul. Dar Capricornul are foarte multa energie "cardinala", este sub semnul lui Saturn (o planeta care ne da lectii în viata) si este adesea pesimist, asteptându-se ca iubirea sa nu-i fie împartasita : a fost de atâtea ori înselat în relatii sentimentale, încât sufla si-n iaurt.

Capricornul are un umor de invidiat. Problema este ca nativul acestei zodii este în acelasi timp si teribil de serios. Mai ales în dragoste. Precaut si serios. Nu m-ar mira ca un alt Geaman sa-i fi frânt inima! Aveti voi darul asta, de a iubi Pamântul cu pasiune, pentru un timp, pentru ca apoi sa-l parasiti si sa va îndreptati spre sfere mai înalte.

Capricornul stie sa faca bani, dar este si atasat de ei! Pentru el, banii sunt o modalitate de a urca pe scara sociala, caci ce îsi doreste orice Capra mai mult decât orice : o masina buna, un statut social important, o functie de raspundere. Pentru altii poate parea snobism, dar pentru Capricorn este ceva foarte important.

| CevaNormal a răspuns:

La urma urmei ce are zodia cu faptele umane? Staruite sa-l faci sa te inteleaga ca e spre binele vostru, ce tine de viitorul vostru, unul fericit si plin de armonie sufleteasca. Tu, indata ce primesti documentul cela, repede intoarcete acasa, la el. Uita de iesiri noaptea, cluburi, sucuri cu prieteni, doar daca nu exista motiv de ingrijorare din partea lui, eu m-am referit la perioada cat de afli acolo. Da-i doza de incredere maxima, imbogateste-l cu sperante, si ganduri bune. Iubeste-l!

| liz23 a răspuns:

Vrei parerea unui astrolog...cauti pe google...nu cred ca sentimentele intre doua persoane sunt conduse de horoscop. Daca va iubiti. aveti incredere unul in celalalt.crezi ca mai conteaza horoscopul? Iti pot da copy paste de pe site-uri specializate in astre... dar nu cred ca te va ajuta f mult. daca are dubii in privinta fidelitatii.numai tu ii poti demonstra ca se insala, nu zodia in care esti tu sau el.

| Corinne a răspuns:

Parerea despre Gemeni si Capricorn cred ca ai aflat`o happy
Iar parerea mea este ca nu exista reguli cum sa te comporti intr-o relatie.asa cum ai mentionat si tu ca are dubii in privinta ta.cred ca ar trebui sa-l faci sa aiba incredere deplina in tine si sa-i explici ca nu ai cum sa-l inseli atata timp cat il iubesti.mult( asa cum ai mentionat )
Nu te stresa prea mult in privinta asta.gandeste`te ca va fi o relatie super (asa cum iti doresti)si de acum incolo.
Iubiti`va mult!

Corry

| maybetoday a răspuns (pentru elyssa20):

Buna rasfoiesc prin intrebarile mele...si imi vine sa rind cit de naiva eram.Multumesc pentru raspuns, atunci aveam 9 luni, acuma relatia noastra are 5 ani si 5 luni, m-au ajutat raspunsurile voastre! Multumesc mult pentru sinceritate!

| maybetoday a răspuns (pentru Corinne):

Multumesc pentru raspuns, atunci aveam 9 luni, acuma relatia noastra are 5 ani si 5 luni, m-au ajutat raspunsurile voastre! Multumesc mult pentru sinceritate!

| maybetoday a răspuns (pentru CevaNormal):

Salut rasfoiesc prin intrebari si raspunsuri, si imi vine sa rind cit de naiva eram.Multumesc pentru raspuns, atunci aveam 9 luni, acuma relatia noastra are 5 ani si 5 luni, m-au ajutat raspunsurile voastre! Multumesc mult pentru sinceritate!