Sa-ti pui pamant in cap si sa mergi in genunchi pana la capatul pamantului!
Glumesc, ma apucase tragedia greaca, dar, fara nici o gluma, ai facut o mare greseala, poate ultima greseala!
Daca el ar fi facut asta, cum te-ai fi simtit tu?
Vezi?
Femeile nu pot ierta cand iubitul lor le inseala cu sufletul si se indragostesc de alta, iar barbatii nu pot ierta cand iubita lor ii inseala cu...trupul si fac dragoste cu un altul!
Si, crede-ma, TOTUL se afla, mai devreme sau mai tarziu!
Asa ca, desparte-te frumusel, macar ramane o urma de demnitate in tine.
Greselile se platesc.
Nimic...
felicitari chiar
bine bine lasind gluma la o parte... ii poti spune ca nu sti cand s-a intamplat sa iti dispara virginitatea...
la fete e mai sensibil se poate si cand se spala si la o ora normala de sport si chiar in somn.
Sa dai anunt la mica publicitate, "Caut domn generos". Esti pe drumul cel bun, ai o cariera stralucita in fata ta.
Pai daca pune pamant in cap si merge in genunchi iti dai seama cum ar arata?
Dar de ce nu-i spui mai pe scurt ca e o parasuta? Spune-i direct ca asta e. Si apoi mai zic fetele de noi ca nu le suntem loiali.
Nu vreau sa te3 judec!
Ceea ce iti pot spune e ca, da, intr-adevar greselile se platesc si ca, poate daca ii zici, el va incerca sa uite, dar nu va reusi, iar la o cearta mai aprinsa iti va re3aminti ca ai gresit in trecut. La un moment dat, cand va avea ocazia, o s-o faca si el...asa suntem noi oamenii, ne dam in cap unii la altii.
Ai gresit, asta este, e decizia ta daca vrei sa incerci marea cu sariea, dar din experienta iti zic ca nu va tine. Fidelitatea, respectul si increderea reprezinta fundamentul unei relatii frumoase de lunga durata. Atata timp cat iti doresti asa ceva, trebuie sa fii puternic(a) si sa rezisti atator tentatii care se gasesc pe oriunde in ziua de azi.
Suntem suntem....Cam asa facem noi, protejam femeile
Un om sparge o Banca cu platforma de tranzactionare Forex si ia cativa ostateci. Intreaba agresiv pe primul retinut:
−Spune-mi m-ai vazut jefuind Banca?
Ostatecul raspunde:
−Da!
Fara sa mai stea pe ganduri, hotul il impusca in cap. Apoi intreaba acelasi lucru pe cel de-al doilea ostatec.
Al doilea ostatec raspunde:
−Eu nu te-am vazut, … dar te-a vazut soacra`mea!
))))))))
Un tip intra intr-un bar tot zgariat pe fata, pe maini, pe picioare si cu hainele sfasiate.
Vazandu-l astfel, prietenii il intreaba ce i s-a intamplat.
- Tocmai am ingropat-o pe soacra-mea.
- Si ce legatura are asta cu zgarieturile tale?
- Nu vroia…
O stiu pe asta)...FIx ieri am citit-o si m-am prapadit de ras