| Auebd6dbjwobs a întrebat:

Bună, ce sfaturi ați putea să îmi dați pentru al termina pe partenerul meu? Am vârstă necesara pentru a face asa ceva, asa ca vă rog fără comentarii care nu își au rostul

14 răspunsuri:
| iulia0514 a răspuns:

Pentru a-l termina în ce sens? Să-l faci sa ejaculeze sau ce? Nu prea se înțelege nimic din întrebarea ta

| Auebd6dbjwobs explică (pentru iulia0514):

Da, sa îl fac sa ejaculeze

| iulia0514 a răspuns (pentru Auebd6dbjwobs):

Fi mai explicita eu nu am de unde ști ce să-ți spun dacă nu-mi dai mai multe detalii sa știu care e problema mai exact

| Catrice a răspuns:

Un sac, o funie, un toporhee hee

| Robert2526 a răspuns:

Cati ani are? nu ejaculeaza niciodata? Ar trebui sa discuti cu el sa vezi ce anume il excita mai mult. Poate sa ii faci oral, poate sa o faceti in alta pozitie? Trebuie sa discuti cu el pentru ca el e cel mai in masura sa iti spuna ce l-ar face sa ejaculeze

| Andra4862 a răspuns:

Din câte stiu eu nu poti sa il faci sa ejaculeze în mod direct gen,, HAI EJAVULEAZA" Faceti sex (anal) mulți timp ca până la urmă va ejacula

| darrio2007 a răspuns:

Masturbează-l. Il termini rapid.

| Auebd6dbjwobs explică (pentru darrio2007):

Am încercat, dar nu merge

| silvyaxoxo a răspuns:

Nu stiu daca te referi la ejaculat, dar daca te referi la asta incearca sa l faci sa fie in modul "turn on" si pur si simplu sa il atingi in acea zona, sa il masezi
sau sa-i "freci" p€nisul in caz de nu vreti contacte proprii seggsuale:-)

| Auebd6dbjwobs explică (pentru silvyaxoxo):

Ii ating "acea zona", ii bag mana în pantaloni, i-am făcut și laba cam 30 de minute și nimic, el zice ca i-a plăcut, dar nu stiu

| darrio2007 a răspuns (pentru Auebd6dbjwobs):

Clar. Are probleme de reproductie.

| ania a răspuns:

Dacă ai vârstă necesara, căsătoriți- va prima data, sexul cu aprobarea constiintei e cel mai liber și plăcut.

| Auebd6dbjwobs explică (pentru ania):

Prefer sa nu ma iau după chestiile astea bisericești și băbești, fără supărare

| kaparipinapa a răspuns:

Lopata peste cap