Pentru a-l termina în ce sens? Să-l faci sa ejaculeze sau ce? Nu prea se înțelege nimic din întrebarea ta
Fi mai explicita eu nu am de unde ști ce să-ți spun dacă nu-mi dai mai multe detalii sa știu care e problema mai exact
Cati ani are? nu ejaculeaza niciodata? Ar trebui sa discuti cu el sa vezi ce anume il excita mai mult. Poate sa ii faci oral, poate sa o faceti in alta pozitie? Trebuie sa discuti cu el pentru ca el e cel mai in masura sa iti spuna ce l-ar face sa ejaculeze
Din câte stiu eu nu poti sa il faci sa ejaculeze în mod direct gen,, HAI EJAVULEAZA" Faceti sex (anal) mulți timp ca până la urmă va ejacula
Nu stiu daca te referi la ejaculat, dar daca te referi la asta incearca sa l faci sa fie in modul "turn on" si pur si simplu sa il atingi in acea zona, sa il masezi
sau sa-i "freci" p€nisul in caz de nu vreti contacte proprii seggsuale:-)
Ii ating "acea zona", ii bag mana în pantaloni, i-am făcut și laba cam 30 de minute și nimic, el zice ca i-a plăcut, dar nu stiu
Dacă ai vârstă necesara, căsătoriți- va prima data, sexul cu aprobarea constiintei e cel mai liber și plăcut.
Prefer sa nu ma iau după chestiile astea bisericești și băbești, fără supărare
anonim_4396 întreabă:
Belingot întreabă: