| Te besk a întrebat:

Ce status sa pun la Yahoo Messenger ca sa-si dea seama ca-l iubesc si tin la el cu adevrat? Este timid si rusinos. Ce sa fac sa nu mai fie timid?

19 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu pui status! Te găseşti cu el (adică vă vedeţi pe viu) şi ÎI SPUI pe faţă, cu subiect şi predicat şi pe româneşte!

Succes.

| Ea12345 a răspuns:

Nu poti tu sa-l schimbi si sa fie mai indraznet.Asta este felul lui, asa este obisnuit! Iar statusuri, poti pune amuzante, inteligente, dar fara sa bata rau la ochi:
,, Te iubesc, dar las' ca-mi trece!"
,, Te iubesc, prostule!"
,, Cine esti tu mah, de mi-ai furat inima? Daca nu te dau pe mana politiei sa nu zici ca sunt indragostita..."
SI mai poti inventa si tu.winkingIn niciun caz sa nu pui statusuri triste, arata ca esti vesela, chiar daca te doare...

| andreii2 a răspuns:

Pui un status scris de lory mai sus, si intri in vorba cu el pe mess.Si ii spui chestii de genu:" stii ca imi esti drag", depinde de ce discutati. Il rogi sa-ti dea o melodie. o lasi sa se trimita cam jumatate, apoi opresti. A doua oara la fel, si la urma spui. Nu mai trimite.Mai bine vorbesc cu tine, decat sa ne chinuim cu o melodie.
Cam asta cred ca i-ai putea spune daca e timid

Daca pui un status din asta, si nu vorbesti cu el, poate crede ca e pentru altcineva.
. succeswinking

| ● Ďعw a răspuns:

Spune-i sa numai fie asa timid ca nu are de ce.si sa prinda incredere in elhappy

| Simonaa5 a răspuns:

" il iubesc si prostu' nu-si da seama "

rolling on the floor

fii tu mai indrazneata

| emanuelf a răspuns:

Prinde-l de "bijuterii" pe nepregatite! Ca status pe mess pune: "Sunt in calduri am nevoie de "gheata"!"

| Desirable a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine ar fi sa discuti cu elwinking Nu cred ca statusul e o cale foarte buna de a arata cuiva ceva, probabil o sa creada ca acel status e pentru alta persoana.Indrazneste si comunica! Succes :*

| mariomario a răspuns:

Cel mai bine sai spui face to face, iar in legatura cu timiditatea. ia-l usor si dai incredere in el

| mpw a răspuns:

Ne ai terorizat cu baiatul ala

| AndreeaaaaX a răspuns:

"E timid,e greu sa-ti spuna ca pentru el tu esti cea mai buna "

| Alin_3802 a răspuns:

Scrie şitu ceva săl poţi face să aiba încredere an tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i incredere in el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dedica-i o piesa speciala. Pune la status titlul unei piese(aleasa de tine si care sa exprime sentimentele tale), iar el isi va da seama singur.In felul acesta poti alege anumite piese cu ajutorul carora"ii poti deschide ochii"winking. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi in dragoste la prima vedere, sau e nevoie sa mai trec odata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Casa ii dai o bobonica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am un iubit si nu ma crede ca il iubesc.stau cu el de un an si 3 luni. ce sa mai fac? vreau si eu un sfat.plssss.merci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ia-l pe direct dai raspunsuri mai concrete definestel tu cumva spune-i intrebari capcana... isi va da el seama infie dar sa nu cedeze asa usor il mai finut prima data ok mai multe va zice el de unukl singur...

| cobra20000 a răspuns:

I love you si cum il cheama pe el

| eleonora120 a răspuns:

Tu! da tu! ma vezi? normal ca nu! daca m-ai vedea ai stii ce simt pentru tine...