Bine ai facut, dar acel cineva nu e barbat nu? Puteai sa zici acea tipa sau milf poate e mai in varsta tu stii ce ne zici aici.
Bună.
Și de copilăria ta cine vede?
Termină cu prostiile!
Cine îți cere riscă să facă pușcărie, corupere de minori!
Pa, pa.
Esti doar un copil! Acel cineva este un baiat mai mare? Esti naiv, termina cu toate prostiile si traieste-ti copilaria! Tu nu poti face sex decat cu o femeie, nu cu baieti! Stai locului! Nu accepta nimic pentru ca suitul ala unul peste altul duce la un viol, mai mult ca sigur! Copile, unde-ti sunt parintii? Chiar asa de ignoranti au devenit parintii in ziua de azi? :O
Nu faci niciun sex. Esti prea mic, ai 12 ani. Vezi-ti de copilarie ca ai timp de sex mai incolo. Daca te mai intreaba, raspunsul este categoric NU!
Eu zic ca esti mult prea tanara sa te gandesti la asta. Daca ti-a cerut sa se urce pe tine.e clar ca nu vrea decat sa faceti sex,iar u nu ai inca anii potriviti, Cu tpate ca se zice ca nu trebuie sa ai o anumita varsta pentru a-ti incepe viata sexuala, dar nici de la varsta asta.Iar daca tin la tine cu adevarat ii poti spune sa sa te astepte cand te simti pregatita.Bafta!
Vai de capu tau! Bre! Esti prea mic.Cum naiba sa faci tu sex la varsta ta? Si nici nu ai spus daca e baiat sau fata, cati ani are, si asa mai departe. Daca vrei neaparat asta incearca si tu sa te masturbezi.Nu iti spun neaparat. Daca tu vrei.PA.
Spune și tu că ai o boală transmisibilă prin contact sexual... poate te lasă în pace...
Este fata si e de cu 2 ani mai mare ca mine si thu vezi-ti de treaba answer eu tiam cerut parerea, oricum am refuzat ca nu-s prost si vam cerut doar parea mersi oricm...
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: