anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, cred ca o fata de la mine din clasa ii face farmece profesorului de matematică deoarece acesta mai are putin si o pune capra in fata clasei, pe restul cred ca o sa ne lase corigenți, ce pot face sa-i rup vrăjiile asupra lui? dau funda

8 răspunsuri:
| Marius41 a răspuns:

Bai Frățică…ce spui tu acolo e caz de pedofilie dacă ai auzit…dacă face profesorul așa ceva. Referitor la faptul ca "gata face vrăji profesorului" nu cred asa ceva, doar nu o fi mama Omida.

| Anna71 a răspuns:

Nu ai ce vrăji să rupi, pentru a se îndrăgosti o persoană de tine nu e nevoie să îi faci farmece. Pur și simplu proful tău e un barbat imatur care s-a îndrăgostit de o puștoaică, dragoste care l-ar putea costa cariera în cazul în care nu se rezuma doar la flirturi sau ce fac ei.

| Violleta2022 a răspuns:

Mai fetita, nu exista farmece!
Mai lasa prostiile si pune mana serios pe matematica, daca vrei si tu note mari ca colega ta.

| Mayhem666 a răspuns:

Aia nu e vrajitorie, e pedofilie, nu le incurca.

| glucozamina a răspuns:

IO cred cai vraghitoare.

| 1997onur a răspuns:

Nici nu știu cum sa răspund ))))

| L3v1 a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu ai de unde ști. Am avut profesor de logica în liceu care punea mâna și se uita la fete într-un mod foarte dubios. Dar am ales sa tac din gura sa nu rămân și corigent

| Mopmop a răspuns:

"Farmecele" de genul asta sunt rupte de obicei de o plangere penala a unui parinte la Procuratura.
Restul sunt povesti.