Nu e normal sa iubesti un baiat, mai bine ramai cu una buna sau singur dar sa i-o bagi in gaura unui tip e dezgustator.
Da intr-un fel ai dreptate dar ce sa fac asa mam nascut asta simt ca imi place nu ma pot schimba oricat as incerca si mersi mult pentru sfat
Da tu în spital fără dinți, și el cu o fată în pat.
Cam sumbru pentru tine, dar mai poți spera să primești răspuns
Are viitor daca munciti amandoi, o relatie nu e doar lapte si miere, trebuie lucrat la ea, fie ca e o relatie hetero sau gay.
Ati putea fi amandoi mult mai fericiti in alta tara caci aici in romanica oamenii sunt in urma cu cateva sute de ani ca gandire.
Din păcate majoritatea oamenilor sunt nişte încuiaţi, în special în România. Nu pot decât să subscriu la cele spuse de @RetardedRacoons.
Mersi frumos pentru sustinere, si crede-ma nu as fi vrut sa fiu asa dar nu aleg eu orientarea sexuala se pare ca cu ea mam nascut
Pentru că am fost în situația celuilalt.
PS Vorbesc foarte serios, se pare că la persoanele care au atracție față de același sex le este mult mai greu să treacă peste un refuz.
Sincer nu cred ca s-ar ajunge pana acolo, sunt un om deschis si cu capul pe umeri chiar daca imi va zice ca totul s-a terminat voi intelege pentru ca dragoste cu sila nu se poate, ma va durea dar...
Cand ai zis bisexual eu ma gandeal la hermaphrodit
Daca nu ai vagin nu e normal sa iti placa barbatii o sa ajungi in iad
Te inteleg si eu, eu am trecut prin probleme cu fetele si am decis sa raman singur toata viata (suntem 2 ciudati) cum ar veni vorba dar traim si asta conteaza.
Ciudati?
nu nu cred ca suntem ciudati asta e viata noastra cine ne accepta asa cum suntem e bine cine nu nu apropo de unde esti?
Sunt plecat peste hotare oricum nu am de gand sa devin gay, raman asexual.
Fie ca esti homosexual,bisexual,sau heterosexual,nu te poti ascunde dupa paravanul asta penibil cu "iubirea".Zi,pur si simplu, ca vrei sa intretii relatii sexuale cu el, ca n-o fi greu.In Romania n-are viitor, pentru ca sunt multi habotnici ce cred ca homosexualitatea/bisexualitatea sunt pacate.Eu zic ca e slabiciune si handicap grav.
Se pot iubi, in Grecia si Roma antica era la moda sa ai sotie numai pentru a face copii.
Fie ca esti homosexual, bisexual, sau heterosexual, nu trebuie sa te intereseze vorbele urate, rasiste si nesimtite a unor idioti eu zic in felul urmator
1.Hormoni sunt de vina
2.Fa ce iti place fii tu insuti si fa ce iti place nu ce ii place lumi
Eu cred ca poti ajunge undeva cu acel baiat
poti intra aici:https://www.facebook.com/......9718148043
P.S:stiu ca masajul e din 2012 dar am observat ca nu are funda :) :*