Sunt absolut sigur cã era poligama daca ramanea gravitã la fiecare contact sexual.
Da sunt obisnuiti unul cu altul, se respecta, se potrivesc, sunt parteneri da nu mai au neparat acea iubire de basme.Am avut o relatie de 8 ani si sunt tanara si deja de la un anumit numar de ani nu am mai simtit acelasi lucru, si poate acceptam situatia asa daca nu constientizam ca sunt tanara si mai merit inca ceva ani de iubire pana sa ma resemnez cu o viata de parteneriat.
Da, si parerea mea e ca putem sa planuim noi totul sau sa alegem ce e mai bine pentru noi dar nimic nu iti asigura fericirea sau parul alb langa persoana iubita, nu trebuie sa alegem prea mult fiindca totul se poate ruina intr-o secunda si din contra sa ne bucuram aici si acum, regrete de ce? Ele nu trebuie sa existe orice om iti lasa o experienta.
Da, daca gasesti o persoana care sa isi doreasca o relatie serioasa si de lunga durata la fel de mult ca si tine. Nu cred ca exista o reteta, pentru ca viata e imprevizibila, oamenii au defecte, si lucrurile planificate sunt plictisitoare. Importante sunt comunicarea, respectul si felul in care reactionati cand apare o problema. Acolo se,, testeaza'' relatia. Restul se mai lucreaza. Dar trebuie sa existe acea chimie, si acea dorinta. Cu toate astea, mi se pare cam inevitabil sa nu te plictisesti si sa nu vrei sa cauti ceva nou dupa cativa ani. Nu poti sa planifici o relatie perfecta, pentru ca oamenii nu sunt perfecti si se schimba (sau uneori aparentele insala).
Nu exista nici o reteta, increderea cred ca e pe primul loc(fenomen rar)conteaza sa intalnesti pe cineva care vrea acelasi lucru ca si tine (si mai rar) si va iesi un succes
PsNu: sa nu uitam de iubire si intelegere(sper sa mai existe) impreuna doua persoane care stiu ce vor ...parearea mea e ca.pot muta "muntii" din loc!
Daa dar nu mereu se intalnesc persoanele potrivite. Cineva mereu va iubi mai mult, rare cazurile in care ambii iubesc la acceasi intensitate
Si eu...incerc sa o fac! Stiu ca undeva exista, trebuie cautata, a devenit o comoara din adancuri sau pierduta undeva la inaltime.
Dany_Daniel_1998 întreabă: