| fddfddfdfdfg a întrebat:

Credeți că este adevărat că femeile cu fundul mai mare, mai voluptuase și mai înalte au și vaginul mai mare? Am auzit multe discuții de genul asta, chiar la alte femei precum că* Femeile cu un posterior mai mare și mai înalte, automat au nevoie de un bărbat foarte dotat ca să simtă ceva când vine vorba de relațiile intime*. În concluzie, cică fetele mai scunde, minionele, nu au probleme dacă partenerul nu este înzestrat cu un *instrument* mai pe măsură, în timp ce femeile înalte, voluptoase și cu un posterior mai *bine* au nevoie de un partener bine dotat ca să simtă ceva, întru-cât vaginul lor este mai mare, adânc față de celelalte femeie mici și finuțe...Credeți că este doar un mit sau este adevărată chestia asta cu privire la fetele voluptoase și mărimea vaginului?

9 răspunsuri:
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Doar un mit!

| PinkHD3 a răspuns:

Eu stiu ca fetele care au fund mare..au vaginul stramt nu mare.dar fie..adica ar avea un sambure de adevar... cred

| sofisis a răspuns:

Nu are absolut nici o legatura una cu alta.

| RAY a răspuns:

Da si nu, se pare ca alea mai mici de inaltime ajung la orgasm mai repede, cu marimea vaginului e mit pentru ca femeile nasc iar vaginul e elastic.

| Mihaelablabla a răspuns:

Nu are legătură cu sexul, ci cu naşterea. Femeile mai voluptoase nasc mai usor deoarece au bazinul mai lat.

| ywar a răspuns:

Alea cu fundu mare nu au probleme la nastere. Adica nasc usor!

| ShamelessQboy a răspuns:

Dacă te referi la adâncime când zici mare, da asa este iti zic din experiența!
Strîmt sau larg e alta treaba, vaginul are capacități elastice extraordinare, depinde de femeie cum stie sa-l controleze, cata experiență are.

| sofisis a răspuns (pentru ywar):

Nici asta nu este adevarat. happy

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mihaelablabla):

Total eronat raspunsul tau!
Dincontra, o femeie slaba naste mult mai usor din toate punctele de vedere!
Iar vaginul nu difera la femeile grase de cele slabe!