| QueenE a întrebat:

Buna!

Credeti ca sunt compatibile urmatoarele zodi:
sagetator & rac?
FUNDA:!

Răspuns Câştigător
| Swallow a răspuns:

Buna,deci incep sa-ti spun prin aia ca sunt sagetatoare,si sincer,ca sa nu mint de dragul fundei,iti spun, eu cu racii nu ma`mpac aproape deloc straight face Nu`i urasc~NU! dar pur si simplu nu ma`mpac,si dintr`o parte e logic eu fiind sub semnul focului iar el sub semnul apei... heh happy dar nu conteaza,oameni sunt diferi,si poate daca iubesti un sagetator si esti rac sau invers, nu conteaza, important e faptul ca va love struck Bye` dear :*

9 răspunsuri:
| UNDEADM8 a răspuns:

Dragostea tine cont de zodii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cel putin din experienta mea.
Eu am doi prieteni care sunt in zodia rac si ma inteleg foarte bine cu ei.

| Swallow a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti sagetator? happy

| ignore a răspuns:

Se potrivesc toata zodile intre ele. depinde de pers de ex la raci: sunt raci sensibili care pun l suflet si raci k mine care sunt exact inversrolling on the floor.cu pers de langa tine sa te pottrvesti l gusturi fel de a fi etc. nu zodia conteaza./

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Swallow):

Da, si eu sincer ma inteleg de minune cu racii bineinteles pana la un punst.
Cand apar dragalaseniile alea la fiecare secunda si grija aia inexplicabila.
Tata e rac si ne intelegem perfect, ne batem si cu spuma de ras, apa si tot asa laughing. Eu avand 15 ani si el 45.
Nu e nici'o problema de comunicare.
Si am fost si cu un baiat in zodia rac si ne intelegeam perfect, parca eram identici. Dar problema era ca imi arata prea mult ca ma iubeste.

| Diux96 a răspuns:

Sagetator si Rac? Foc si Apa?

Nu cumva suferiti de generozitate afectiva? Uneori este bine sa va întrebati acest lucru, ca sa evitati orice suferinta produsa de emotii foarte intense. Acest cuplu se poate expune, tocmai în numele iubirii profunde de care este capabil, unor greseli de natura afectiva, motiv pentru care lectia lor comuna este simtul masurii.

Pentru ca Racul este extrem de senzitiv si empat iar Sagetatorul este extrem de coplesitor si protector, ei ajung adesea sa se menajeze reciproc de posibile sau eventuale suferinte, convinsi ca astfel evita sa-si raneasca sentimentele.

De exemplu, nici unul, nici altul nu se încumeta sa-i spuna verde în fata celuilalt ce nu-i place la el - asta deoarece Racul se teme sa nu fie parasit, iar Sagetatorul nu-si pune problema adevarului în iubire. De aceea, în acest cuplu nu putem sti niciodata ce se va petrece.

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Bai...spune mi tu daca pers iubita nu se potriveste cu tine la zodii.renunti la ea? iti zic eu ca nu!winking

| QueenE explică (pentru Swallow):

Da :-p

| QueenE explică (pentru Swallow):

Pai la mine e exact invers sunt cu un rac si ne iubim mult., inainte sa fiu cu el, nu eram asa cu iubirea si chestii de astea, dar m-am schimbat nu stiu cum.
in fine, eram curioasa de aia am pus intrebare de mai sus!
pupici kiss