Relatiile de genul nu sunt de durata, ci mai degraba doar formale. Cum ai spus si tu,, e ceva ca sa nu fie singur ". Crede-ma, relatia se va duce pe apa sambetei mai devreme sau mai tarziu, din moment ce amandoi doar isi vad interesele si fac chestii care nu ar trebui facute intr-o relatie.
Nu e nimic rău să mai faci lucruri separat... Dar toate daca le faci ăla nu mai e cuplu. Înseamnă doar colegi de apartament
Este noul tip de relatie. Barbat fara testicule si fara respect de sine. Inteleg ideea, si el sa mai iasa la o bere cu baietii si ia in oras cu fetele. Dar asta-i genul de fatalau. Daca ai ajuns sa iti suni soacra ca sa aflii unde iti este femeia, it's over! Dar el cum nu are testicule nu are curaj sa se desparta de ea, si aia il tine pe post de catelus.
Am scris un articol despre cazuri de genul https://www.google.com/......ps?/search
Nu, un asemenea cuplu nu va rezista, fiindca nu este dragoste adevarata aici.
Poate rezista o asemenea relație, doar dacă ei vor, dacă accepta acest gen de comportament. Mie nu mi se pare normal, ca bărbatul să muncească și ea să stea singură prin vacanțe cu prietenele. Dar dacă el accepta, e treaba lor. E normal într-o relație să mai faci si lucruri singur/singură, dar dacă sta mai mult singură, cu prietenii decât cu soțul, nu prea e în regulă.
Ai viata de cuplu, si viata personala! Se fac activitati impreuna, de cuplu, iesit in 2, cu prieteni, etc, dar trebuie si timp separat! Nu se sta lipit unul de altul. Oamenii care stau lipiti si nu au viata personala, si-au pierdut intreaga identitate, nu au propria lor persoana, sunt doar iubitul/a cuiva.
Mie nu mi-ar suna bine sa ies in oras, sa plec in vacanta si sa stiu ca iubitul meu nu are viata sociala, si sta doar singur. E putin ciudat. Asta inseamna ca ar depinde de mine la orice, fiind asa singuratic.
Iar tipul este dus, din moment ce voia sa isi vada iubita acasa si ii suna mama iubitei, doamne fereste.
Mutubal întreabă: