| GenesisXD a întrebat:

credeti in dragoste la prima vedere? Sau cel putin simpatie. Daca vi s-a intamplat, cat a durat?

Răspuns Câştigător
| 01000001 a răspuns:

Nu poti sa te indragostesti de o persoana doar pentru ca o vezi o data.
Persoanele care "s-au indragostit la prima vedere" mai intai s-au placut, si dupa ce s-au cunoscut mai bine s-au indragostit cu-adevarat.

12 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Da, cred.
Cat a durat? Crezi ca atunci cand iubesti, timpul are aceeasi unitate de masura?

| TurnOn a răspuns:

Prima oara mi-a trezit interesul apoi dupa vreo 2 zile cand am mai inceput sa-l cunosc m-am indragostit si si acum sunt in aceeasi stare ca acum 2 luni deci nu pot sa zic ca e chiar dragoste la prima vedere doar ca e o atractie. dar cred ca exita big grin

| ღDiissyღ a răspuns:

Eu cred si chiar mi s-a intamplat happy Vrei sa stii cat a durat? Ei bine cam 2 ani.

| neutrino a răspuns:

A durat pana la a doua vedere.

| Urpaniel a răspuns:

Am consumat-o intr-o oră.

| SakonSIUkon a răspuns:

Mi se pare o porcarie..asta inseamna aspect la ce buun.

| GenesisXD explică (pentru SakonSIUkon):

Da, putem sa zicem si acest lucru, dar totusi ii poti observa persoanei primele gesturi (nu neaparat de fatada) si iti faci o prima impresie.

| SakonSIUkon a răspuns (pentru GenesisXD):

Asa e...

| ilovei a răspuns:

ToTheGirlsJustLikeMe imi lasi te rog id tau in privat?

| zuzulinnaaa a răspuns:

Eu cred in simpatie la prima vedere. mi s-a intamplat odata, dar a durat numai vreo 2-3 zile happy

| Chincisan_David_1998 a răspuns:

Dureaza o vreme, dar o sa ai de suferit, mai bine sa te indragostesti pe parcurs decat sa fie o dragoste oarba big grin

| Popovici_Ana-Maria_1993 a răspuns:

Da chiar cred in dragoste sau cel putin simpatie la prima vedere. Acum ceva timp am intalnit un un tip la mine in grup si chiar din seara aceea s-a vazut atractia dintre noi. Si dupa cateva zile m-a chemat el afara...si din pacate ploua si am stat la o scara de bloc si am dansat vals in ploaie si atunci m-a sarutat. Si atunci am ajuns la concluzia ca exista asa ceva. Pana nu simti tu nu ai cum sa iti dai clar seama...Dar e cea mai misto senzatie cand vezi pe cineva si simti ca deja il sti de ani buni, si comunicati doar din priviri desi abia v-ati vazut.

Întrebări similare