Buna, Simona! Sari coarda, este sanatate curata, te distrezi si merge la toate varstele! Urca si coboara trepte, alearga, plimba-te cu bicicleta, cu rolele. Danseaza prin casa, plimba-te. Sunt multe feluri in a-ti lucra picioarele insa cu exercitiile astea slabesti cu totu'. Si cel mai important! Bea multa apa, redu consumul de sucuri acidulate. Supa rece de rosii=> revitalizanta si sanatoasa! Cand ai pofta de un baton de ciocolata, ia o piersica zemoasa! Multe fructe si legume, mai putin dulciuri si produse fast-food! Vara e cel mai bun anotimp sa arzi calorii, mananci multe fructe si legume, si faci sport, transpiri etc. Succes! Funda? :*:*
Buna draga mea! Noroc ca te-am gasit. Insa asta nu e categoria potrivita . Iti sugerez sa nu faci exercitii la picioare daca esti slabuta, dar este treaba ta. Iti sugerez un program scurt de 35 minute de alergat printr-un parc. Si aproximativ 300 de sarituri cu coarda ( se fac in cam 10- 12 minute cel mult ). Multe fete au aceasta problema si se rezolva. Eu sper ca te-am ajutat, te-as invita la sala de sport a unchiului meu, doar ca e la el acasa si... ). Funda?
Fi ATENTĂ, Simona : în "perioada/starea" în care te afli - ŞTI tu la ce mă refer ( ce am discutat în "privat" ) - NU recomand să faci efort fizic, sau diverse "exerciţii" care ţi se recomandă pe aici ( ei NU ştiu care e situaţia şi "problema" anterioară )!
Apoi, NU recomand să ţi diverse diete, sau mai ştiu eu ce..., pentru a "slăbi" ( indiferent de partea corpului )!
De asemenea, având în vedere "perioada/starea" în care te afli ACUM, e NORMAL ca să te "împlineşti" puţin în anumite zone ale corpului - va trebui să mai aştepţi o perioadă ( câteva luni... ) până să poţi face diverse "exerciţii" sau să ţi diverse diete!
Mai mult, având în vedere "problema" anterioară pe care ai avut-o; acum TREBUIE să te "menajezi", să EVIŢI efortul fizic, alimentaţia neregulată sau slabă în calorii/vitamine - deci, să ai mare GRIJĂ de tine!
Aspectul corpului tău şi "evoluţia"/dezvoltarea lui de acum este NORMALĂ în situaţia ta, NU ai de ce să te îngrijorezi ( sau să cauţi diverse "remedii" )!
Acum NU e indicat, deoarece vei "produce" un DEZECHILIBRU care POATE avea URMĂRI nedorite ( ŞTI la ce mă refer )!
Şi fi LINIŞTITĂ că cine te PLACE, te place aşa cum eşti şi pentru cine eşti - nu se uită doar la picioarele tale, te place în ansamblu!
Dimineaţă îţi trimit răspuns şi la mesajul "privat".
Nu se poate sa slabesti doar intr-un anumit punct. Fa cardio (inot, biciclism, alergat) si exercitii care iti antreneaza musculatura gen flotari, abdomene, genoflexiuni si greutati pentru a iti accelera metabolismul si a slabi mai eficient.
Uite cateva exercitii super pe care le poti face foarte usor de acasa: http://ideipentrufemei.blogspot.ro/......pe-zi.html