Pai nu poti convinge pe cineva sa faca sex in rahat, fiind intr-adevar cea mai scarboasa si degradanta metoda de sex.
Sexul anal nu inseamna 'sex in rahat' documenteaza-te inainte sa dai sfaturi
Scarbos si degradant!
Așa este…mulți vorbesc fără sa cunoască! Aia nu fac nici sex oral stai liniștita, doar poziția misionarului
In fine…ți am scris și mai Jos…tu ai mai făcut sex anal? Lubrifierea este foarte importantă
Mă ajuți și pe mine să fac laba?
E posibil ca soțul să facă parte din categoria celor care ar face orice fel de sex cu orice altă femeie în afară de soție; cu ea, doar vaginal, că doar nu e "parașută", ci nevastă și mama copiilor lui.
Asa cum l-ai convins ca esti partenera potrivita pentru el.
Daca e vorba de penetrarea ta, cauta o pozitie favorabila si muta penisul "vis-a-vis". Nu stiu ce barbat ar refuza o femeie care se impinge cu fundul in penisul lui erect.
Daca e vorba de penetrarea lui... Mai bine te uiti la un film, si uiti de fantezie.
Buna. Nu este despre penetrarea lui.
Cum? Sai duci una buna care sa-i placa cum arata fizic, sa ii curga balele dupa ea.Cu tine nu vrea pentru ca nu te place cum arati fizic.Chiar de sinteti casatoriti, tu crezi ca gata ala este innebunit dupa tine? Nici pomeneala.
Fac orice, doara aia care is inebuniti dupa un partener.Nu ma crezi, intreaba pe cei care sunt in situatia asta, is destui.
Poate are el o Percepție despre femeile care fac anal…cum ca sant curve! Din moment ce a refuzat categoric
Era o vorba: doamna in societate, gospodina in bucatarie si curva in pat. multumesc pentru sfaturi. O seara frumoasa.
Poate a inteles ca ar fi un trio... si ca el pune fundul
Lasand gluma la o parte eu cred ca ar trebui sa vorbiti deschis, dupa un timp e "plictisitor" acelasi ritual; eu imi doresc o casnicie liberala, sex in 3 inclusiv cu altul doar pentru placerea Ei (eu sunt hetero) sau schimb de perechi. Comparat cu asta, sexul anal e nimic...
Sa fii bine lubrificata.
Așa e ideal…dar unele îs chiar invers
Apropo…tu sper ca ești exact așa cum ai descris nu?
Imi place sa cred ca da
Ți am scris in privat…
Buna. Am incercat sa iti raspund la mesaje dar statutul de junior nu imi permite.
Aaa Ok…ai insta? Ma gândeam sa ținem legătura dar nu aici! Dacă vrei și tu bineînțeles
Buna ce faci? Nici un semn? Deranjez?
Acuma cu virusul e greu. Toti se feresc de tevi si scurgeri pe unde circula virusul.
In loc sa stai sa ti pierzi timpul prin al convinge, mai bine ai face o faptă bună și ai merge la unu care ar vrea asta
Nu știu ce bărbat refuza asta. Discuta cu el, spune I dorința ta, luați o încet. Fa l sa va uitați la niște.videoclipuri vu asta, poate îl vor face sa vrea
Spune i că dacă nu o face o sa te despărți de el, după sa vezi ce sare pe tine.
Buna…in primul rând as vrea sa te întreb, tu ai mai făcut sex anal? Lubrifierea este foarte importantă…și eu duc munca de lămurire cu soția?♂️
Buna. Nu, dar sunt dispusa si dornica sa incerc. M.am documentat destul, cred eu, desi nimic nu se compara cu experienta in sine. Succes in munca de lamurire?
Succes in munca de lamurire! Scz
Oferă-i ceva în schimb, cum ar fi un trio cu prietenul tău sexy singur la care se uită în continuare sau poate o ladă de bere.
Remusopen întreabă: