Iti dai seama ca un baiat te place cand iti zambeste larg, iti face complimente, iti vorbeste frumos, te invita in oras. Ideea e ca nimeni nu stie ce e cu adevarat in mintea fiecarui baiat, insa dupa priviri iti dai seama de multe
Este cam greu sau mai bine spus imposibil sa ne dam seama ce gandesc altii si/sau ce cred despre noi.
Ar trebuii sa-ti dai seama din felul cum se poarta cu tine, cum iti vorbeste, cum te atinge, cum isi petrece timpul cu tine...sunt multe feluri sa-ti dai seama daca te place sau nu, insa nici unu sa-ti dai seama ce gandeste, chiar daca la un moment dat cunosti o persoana foarte bine si aproape ca vei intui ce va spune in urmatoarea clipa tot nu vei putea spune ca sti ce gandeste
La intrebarea asta iti poate raspunde baiatu ala! Eu ce sa-ti zic? Sa dau din casa nu pot! Tu inca nu ai instinctele necesare! Eu simt cand cineva ma place, incerc sa par putin indiferent si o dau la o parte din calea mea. Atunci vezi tot! Nu stiu ce e asa greu. Iti faci propriu mod de a afla ce e in capul altcuiva! Insa ai nevoie de un IQ cat mai sus! Succes!
beausingurlamasamea întreabă: