Asumati resposabilitatea din moment ce esti pe combinati cu baieti, acuma ce sa faci spune-i asta, ca doar nu v-ati casatorit, data viitoare ai grija ce combinati mai faci
Ca sa scapi de el intr-un mod cat mai elegant, ii poti comunica ca nu doresti sa ii dai sperante false si din acest motiv te simti obligata sa-l instiintezi ca nici in viitorul indepartat sa nu spere ca veti intretine relatii sexuale.Procedand astfel iti vei da seama de adevaratele lui sentimente si intentii, si de asemenea nici tu nu vei putea fi acuzata de prietenii tai de lipsa de loaialitate sau de ceva mult mai grav.
S-a combinat cu el din plictiseala. E vina ei. Singura obligatie pe care o are este sa-i spuna tot adevarul frumos chiar daca o sa-l doara... Si sa nu-i dea cu piciorul ca la o carpa de sters praful
De ce credeai ca nu si-ar fi dat nimeni seama? LoveSleep pe care il stiu eu nu ar aprecia pe nimeni, mai ales pe cineva care a scris "iar curma". Ce ai patit? :\ )
Este parerea ta si o respect, dar cum crezi ca se va simti daca ii spune ca s-a combinat cu el din plictiseala si apoi nu mai stia cum sa scape de el. Aiurea, zic eu, chiar ca ar fi o carpa de sters praful.
Sunt puțin melancolic
Dar tu cine ești de-l cunoști așa bine pe LoveSleep ăsta?
Ehh, te-am urmaresc si eu de ceva timp pe aici (inainte aveam numele EusuntLia), si ma amuza atat de tare raspunsurile tale. Esti motivul pentru care mi-am facut cont pe TPU. )))
Wow, ce de complimente.
Ți-aș zice și eu ceva drăguț, dar știu doar că Tu ești Lia.
Atat e mai mult decat perfect. Oricum dragutul nu iti sta in fire ))).
Uuu, uite ca a venit si complimentul. Multumesc, multumesc!
N-ai pentru ce. Tu continuă să mă urmărești, iar dacă mai vrei, doar spune-mi
Mi-e bine acum, atat a fost de ajuns. Sunt cu ochii pe raspunsurile tale, ai grija. Noapte buna!
Ii spui adevarul...
Ii spui ca iti pare rau, este un baiat foarte de treaba, dar ca nu te merita.
Intotdeauna suportam consecintele propriilor noastre actiuni, mai devreme sau mai tarziu, asta e misto la viata.
Mutubal întreabă: