anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum v-ati cunoscut primul/prima iubit/iubita si cum ati devenit iubiti? Cea mai lunga si romantica poveste primeste FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Ella192 a răspuns:

M-am mutat intr-un oras din Franta, ca sa studiez. La magazinul de electronice l-am intilnit pe el( doream sa-mi cumpar un laptop), la sfirsit i-am cerut datele personale ca sa ma ajute cu noul oras (eu fiind noua). Seara cind am ajuns la hotel, i-am dat add pe facebook si el a inceput sa-mi scrie, insa dupa seara aia nu am mai vorbit. Peste o saptamana am venit la magazin, avind intentia de a mi lua laptop-ul, l-am intilnit pe el acolo. Cum nu aveam aragaz, si el trebuia sa-mi seteze noul laptop, m-am dus la el si am facut o supa, in timp ce, el era ocupat cu notebook-ul. Seara ne-am uitat la un film, apoi a urmat sarutul si fiind tirziu trebuia sa plec acasa. El m-a condus pina la bloc si atuni mi-am amintit ca geamul nu functiona bine, asa ca, i-am spus sa vina sa se uite poate sa-l repare. Pina la urma cumva l-a reparat, si dupa a plecat la el acasa. Dimineata mi-a trimis un sms si asa a inceput totul.

14 răspunsuri:
| Mussette a răspuns:

Pai, o prietena a vrut sa scape de el si mi-a zis sa-i fac ochi dulci eu, ca sa nu sufere baiatul. big grin
Si a functionat, doar ca m-am indragostit si eu de el. tongue
Cu el a durat cel mai mult.
Cea mai romantica, a fost cu totul alta relatie.
Doar ca vreau ceva si mai romantic si de mai lunga durata. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mussette):

Dragut :3

| Mussette a răspuns:

Tu nu ne spui care a fost in cazul tau? big grin

| Mussette a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe cei pe care i-am iubit, i-am cunoscut cat se poate de ciudat. tongue

anonim_4396

Un coleg de clasa mi-a spus ca ma place si dupa mi-a spus si m-a "sarurat" am avut o relatie de 3 sapt rolling on the floor era in clasa a 5a rolling on the floor laughing

anonim_4396

La fel rolling on the floor pe unul l-am cunoscut intr-un restaurant la wc-ul de barbati rolling on the floor

| Waffen18 a răspuns:

Pai eram afara si eram cu fata de care-mi placea, si i-am spus ca o plac si ea simtea la fel... dar eu nu am sarutat-o ci i-am spus sa-mi faca o laba dar ea mi-a spus sa fiu romantic asa ca i-am spus : fa-mi o laba in ploaie

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Mussette a răspuns (pentru Waffen18):

rolling on the floor Ti-a facut?
Cat romantism?!

| Mussette a răspuns (pentru anonim_4396):

Interesant...n-am dat de cineva strain, cand am mai intrat intr-o toaleta de barbati. rolling on the floor

| corhaz a răspuns:

Mai intai am cunoscut stanga apoi dreapta si asa s-a format relatia

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Si ne-am casatorit de 12 ani ani, avem 3 copii, e destul de lunga povestea?

| DirviziuQ a răspuns (pentru Waffen18):

Wtf rolling on the floor