Te ia de par?
Ia-l si tu!
Ei,asta-i culmea,dragut mod de a te baga in seama a mai gasit si el!
Asadar,fa-i ce-ti face,dar exact.
Numai in alt moment si vei vedea ca in loc sa te intrebi tu ce-o fi vrand,va incepe sa se intrebe el,ce vrei tu.
Si,daca te place,va vorbi,pentru ca in asemenea cazuri,castiga cel care stie sa faca si sa taca!
Nu-i spune nimic,dar fa-i ce-ti face,exact!
Si nu-i mai scrie tu, lasa-l pe el, daca e interesat, te va cauta el, scriindu-i mereu e ca si cum l-ai ruga!
Ai inteles.
Zici bine, motiv pentru care nu trebuie sa faci nimic, decat sa astepti putin timp si daca el nu face clasicul prim pas, sa-ti vezi de treaba ta!
Ti-as recomanda sa nu te indragostesti de el pentru ca la el e o faza trecatoare. se va plictisii de tine si va trece la alta si tot asa, iti zic eu acum crezi ce vrei tu, mi-am exprimat parerea, numai bine
Incearca sa ii dai de inteles ca il placi. Daca te place el va face apoi pasul cel mare.
Cand a avut relatii, a avut numai stabile. adica un an si ceva si chiar a tinut f mult la iubitele lui.
Mai... Esti dispusa sa i te bagi in patut? Asemenea caractere nu se multumesc doar cu saruturi, sunt mai multe de zis. Concluzia: comunica cu el, analizeaza-l, vezi ce are in cap.
KatiMe27 întreabă: