Incearca sa ii dai de inteles ca il placi. Daca te place el va face apoi pasul cel mare.
Zici bine, motiv pentru care nu trebuie sa faci nimic, decat sa astepti putin timp si daca el nu face clasicul prim pas, sa-ti vezi de treaba ta!
Cand a avut relatii, a avut numai stabile. adica un an si ceva si chiar a tinut f mult la iubitele lui.
Mai... Esti dispusa sa i te bagi in patut? Asemenea caractere nu se multumesc doar cu saruturi, sunt mai multe de zis. Concluzia: comunica cu el, analizeaza-l, vezi ce are in cap.
Ti-as recomanda sa nu te indragostesti de el pentru ca la el e o faza trecatoare. se va plictisii de tine si va trece la alta si tot asa, iti zic eu acum crezi ce vrei tu, mi-am exprimat parerea, numai bine
Te ia de par?
Ia-l si tu!
Ei,asta-i culmea,dragut mod de a te baga in seama a mai gasit si el!
Asadar,fa-i ce-ti face,dar exact.
Numai in alt moment si vei vedea ca in loc sa te intrebi tu ce-o fi vrand,va incepe sa se intrebe el,ce vrei tu.
Si,daca te place,va vorbi,pentru ca in asemenea cazuri,castiga cel care stie sa faca si sa taca!
Nu-i spune nimic,dar fa-i ce-ti face,exact!
Si nu-i mai scrie tu, lasa-l pe el, daca e interesat, te va cauta el, scriindu-i mereu e ca si cum l-ai ruga!
Ai inteles.
KatiMe27 întreabă: