| Anon31241212 a întrebat:

Cunosc un baiat de foarte mult timp. (de vreo 4 ani cam asa). Cumva l-am cunoscut cand eram la liceu. Eu eram a 9a si el a 11a. Cand vorbisem cu el spunea ca ma stia si am ramas oarecum surprinsa. Faza e ca le-a spus prietenilor lor despre mine si am aflat ca m-a placut.Intr-o seara am iesit cu un prieten de al meu si m-a vazut cu el in oras, se ofticase foarte tare si incepuse sa ma ignore. Dupa am vorbit cu el si i-am spus ca nu are sens sa mai vorbim ca eu nu simteam acelasi lucru pentru el. Dupa ce se intamplase asta la ceva timp am fost undeva unde era si el. Si a cantat o piesa in fata tuturor si mi-am dat seama ca era pentru mine. De asemenea tot le zicea altora despre mine.
El este acum cu o fata de mult timp, pe care o cunostea de vreo 5 ani. Insa ea a fost cea care s-a bagat in seama cu el. Daca este cu ea de 1 an jumate, de ce credeti ca inca se mai intereseaza de mine? Mie nu mi se pare normal cand esti intr-o relatie cu cineva sa te interesezi si de altcineva. As dori sa aud si parerea voastra! Ofer funda!

3 răspunsuri:
| Irina_Angi_1970 a răspuns:

Nu am inteles daca tu esti intr-o relatie cu cineva acum.

| Anon31241212 explică (pentru Irina_Angi_1970):

Nu sunt!

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Nu cred ca te place.
Sa ne gandim logic, daca pe fata aia o cunoaste de 5 ani inseamna ca inainte au fost probabil prieteni. A avut foarte mult timp sa o cunoasca si sa isi dea seama ca o place, indiferent ca ea s-a bagat prima cu el in seama. De ce ar da pasarea din mana pe cea dupa gard? Te vede doar ca pe o prietena daca vorbeste despre tine cu altii nu inseamna ca chiar ii place de tine, poate doar pentru o noapte, tipic unui fustangiu.