Inseamna ca n-ai dat inca de fata care sa-ti puna capac. Cand te vei indragosti, iti spun eu, ca nu vei sti ce sa mai faci ca sa fii cu persoana draga.
Pai nu trebuie sa ai iubita cand zice lumea nu? Iubirea apare cand te astepti mai putin, nu o poti forta! Te crezi batran la 20 de ani? Mai ai timp.Nu forta lucrurile caci daca le fortezi nu va fi dragoste adevarata, va fi doar o aventura. Sper ca ti-am fost de folos.
Eu cred ca prieteni tai se referau sa ai o prietena nu ca sa te insori sau ceva de genu ci sa rupi patul cu ea) daca incelegi la ce ma refer
Nu trebuie sa fi cu o fata ca vorbbeste lumea. Doar ca este firesc. Iar tu faci cum simti.
Daca nu simti nevoia nu iti fa o prietena dar s-ar putea sa regreti pe la 30 de ani cand vei vrea si nu vei avea de unde alege
Bună!
Nu este obligatoriu să ai o prietena dacă tu nu ești pregătit sau nu simți nevoia de a avea o prietena. Ai destul timp, nu îți forță mână. Dacă ei vb lasa-i sa vb. Dacă nu vrei, nu vrei. Mult Succes!
Patul, biroul, cabina de dus, cada, peretii...are 20 de ani, duce mai mult.
Don, nu te grabii, vor venii si fetele, daca nu, te poti calugarii.
Si eu cred ca prieteni vor doar asta dar familia se intraba daca ee normal dar eu ma simt bine asa cum sunt acum. Multumesc de raspuns
Nu cred ca o sa regret pentru ca nu prea ma gandesc la trecut. Dar multumesc de raspuns