anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna big grin Eu sunt indragostita de proful de religie si eu nu stiu daca ma iubeste. Ar trebui sa il las? Eu am 12 ani si el 33. E fff enervanta treaba ca el e deja casatorit si are copii. Fara misto.

Răspuns Câştigător
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Hehe si ce va opreste? cere-i niste meditatiibatting eyelashes spune-i ca vrei sa mergi la olimpaida de religie nationala, olimpiada antionala are loc de obicei in alt oras si merge profesorul cu elevul deci vei avea oportunitatea sa stai cu el la hotel sa va faceti de cap drooling

17 răspunsuri:
| OMFGConrad a răspuns:

Tu eşti un mişto. Sau nu?!
Dacă cumva, nu ştiu cum ar fi real. Gândeşte-te la rece, ce ai spune tu de o relaţie cu o diferenţă de 21 de ani?!

| XxRoxRoxyxX a răspuns:

Pai stai asa ca el nu te iubeste din moment ce e casatorit si are copii, si e prea mare pentru tine...nu incerca sub nici o forma sa ii faci avansuri pentru ca poate spune unui profesor sau directorului si poti fi exmatriculata automat...mai bine vezi-ti de scoala acum pe ultima suta de metrii pana iei vacanta si vara asta poate iti vei gasi pe cineva de varsta ta.

| DumnezeuTatal a răspuns:

Mie imi placea de profa de romana la varsta ta. smug

| George_Boeriu_1998 a răspuns:

Ai vrea sa ai si relații sexuale cu el

| WaterDrop a răspuns:

Este perfect normal sa te indragostesti de profesori si nu esti singura in aceasta situatie, insa trebuie sa intelegi ca aceste lucruri vor trece si esti prea mica iar el chiar daca nu ar fi casatorit, tot nu ar putea face asa ceva. Daca tii cat de cat la el, uita`l.Este pentru binele tau.

| AlexBaciul a răspuns:

Incearca sa cauti pe cineva de varsta apropriata daca nu vrei ca profesorul sau altcineva sa intre la inchisoare!

| RAY a răspuns:

Incredibil ce pot citi pe aici

| Violleta2022 a răspuns:

Nu am inteles intrebarea ta, cum adica sa-l lasi?
Tu nu pricepi ca nu ai nici o relatie cu el si ca nu exista nici o posibilitate ca el sa fie in relatie cu tine?
Tu etsi un copilas de scoala generala, iar el este profesorul tau, iar prin lege nu exista posibilitatea nici unei legaturi, pentru ca el poate fii acuzat de pedofilie sau corupere de minore si intra la puscarie.
Totusi, nu pot intelege cum poti sa te gandesti la "lasat" cand nici macar nu-ti apartine, el fiind deja casatorit?
Mai bine pune mana pe carte si lasa indragosteala la 12 ani!
Cauta-ti un baietel de varsta ta si fugiti la strand, sau cu biciletele in parc!

| darrio2007 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ba,esti nebun? Cum poti da asemenea sfaturi? Ăla poate are copii de varsta ei. Doamne, ce specimen!

| darrio2007 a răspuns:

La varsta ta toate fetele viseaza.Parerea mea este sa iti vezi de ale tale la varsta ta.Cum sa te iubeasca daca are familie si copii? Ti-as recomanda un psihiatru dar stiu ca esti un copil si iti flutura mintea. Ti-ai gasit si ce raspuns penibil sa premiezi.Altul ca tine.

| Roxin a răspuns (pentru darrio2007):

Nu te-ai obisnuit inca? Nu inteleg cum de mai are contul. Aplauze adminilor, va rog!

| 01042004 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Chiar mi-a recomandat sa particip la olimpiada de religie

| dragodana a răspuns:

Salut! Da' tu chiar traiesti intr-o bula a ta.Niciun om intreg la cap nu s-ar incurca cu cineva de varsta ta.Totul este in capul tau si fantasmagorizezi rau de tot.Fa-ti un dus rece si traieste ca la 12 ani.Ai o viata intreaga pentru sex.Of-Of, mai-mai! Esti din ciclul ''Da, mama, cu biciul in mine!''.

| darrio2007 a răspuns (pentru Roxin):

Aplauze!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi pare bine ca se mai gasesc totusi persoane cu "toate suruburile bine stranse " la capatana pe acest site!
Din aceasta intrebare reiese ca exista fie prea multi adolescenti pe site, fie prea multi pedofili-va las pe voi sa decideti!

Bravo:
@Roxin
@Gretta
@darrio2007

| Matei_Olaru_1996 a răspuns:

Ce dracuuuu?!

| veryhonest a răspuns:

Spune-i sa te adopte si mai vezi tu dupa aia.