| CrazyYoyo a întrebat:

Bunabig grin
M`am indragstit de 2 baietistraight face sunt veri I don't want to see ce ma fac?sad
Amandoi ma placstraight face doar ca as vrea sa fiu cu cel de`al doilea laughing insa...nu stiu cum sa ii spun celuilalt ca nu vreau sa mai fiu cu el straight face
O sa se supere ingrozitor si pe mine si pe varsu straight face
Ma simt ingrozitooor at wits' end
Ce sa fac?puppy dog eyes

8 răspunsuri:
| ciocolata a răspuns:

Pai fa in asa fel incat sa nu te mai placa el sau spune-i ca il alegi pe varuso si poate va intelege

| rutanklan a răspuns:

Pai, uita-te la Splendor din 1999.

| missoriginal a răspuns:

Alege`l pe cel de care`ti place. Faptul ca celalalt se va supara...nah, asta e...

| Viviluka a răspuns:

Ha cate avem in comun. Eu am avut un prieten am stat 1 an cu el dupa ce ne-am despartit am cunoscut un baiat care nu stiam ca e varasu dar apoi am aflat si a fost prea tarziu ca deja tineam la amandoi laughing Asa. faza e sa nu te gandesti la asta. Hai sa fim putin mai egosite. Nu crezi ca daca suntem bune tot noi picam de proaste. Uite duminica trecuta eram cu baiatul asta pe care l-am cunoscut l-am chemat la ziua mea sa i-l prezint lui mami si apoi ma suna fostul adica varasu si imi zice ca vrea sa se impace cu mine laughing Si frate nu a mai contat..Am facut ce am simtit ...Si am ales sa fiu cu asta al doile ..Si luni ne-am certat si nu am putut sa ma mai impac cu primul pentru ca numai vroia. Dar in final aseara m-am intalnit prima oara cu cel de al doilea si am vorbit cu el am vazut ca se poarta putin mai indiferent cu mine si m-am impacat cu primulwinking Si i-am zis celui de al doile ca pur si simplu vad ca nu ne merge bine ..si sa mai asteptam si i-am zis ca tin la el dar nu pot face nimic mai mult...

Si nu te mai simti asa da? waiting Asta e adolescentaa. daca nu trecem acum prin asta. Oare cand? La 80 de ani? laughing Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| xCarolina a răspuns:

Nu te poti indragosti asa, cu una cu doua. Dragostea e un sentiment puternic, care apare in timp, pentru o persoana de care esti legata emotional. Ceea ce ti se intampla tie e o atractie fizica fata de doi baieti, care culmea, sunt veri. Daca tu iti doresti sa fii cu unul dintre ei, trebuie sa fii complet sincera cu celalalt. Explica-i cat de delicat poti ca tii la el ca la un amic, pentru ca inima ta apartine momentan celuilalt. Daca se supara, asta este, nu o sa il tina o viata.Va gasi curand o alta fata!

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Faceti un manage a trois si toti ve-ti fi multumiti!

| CrazyYoyo explică (pentru xCarolina):

I-am spus laughing numai ca mi-a spus ca nu poate sa traiasca fara mine si ca se arunca de pe pod insa nu il cred deoarece vrea sa ne impacam si nu stie cum laughing