| anonim11mr a întrebat:

Buna big grin! Pentru fete : ati plrca din tara ca sa fiti langa persoana iubita si acolo sa va faceti un viitor impreuna? Intreb asta sa vad ce sanse mai am si eu fiindca o relatie la distana nu merge si oare am sanse. :-s? P.S. singuratatea e nasoala sad.

4 răspunsuri:
| EllaMk a răspuns:

Salut! Ca sa pleci din tara pentru un baiat trebuie mai intai ca unele lucruri sa fie conturate in relatie, sa existe incredere, iubire. Nu va pleca nimeni asa, cu una cu doua, decat daca ar fi o fata naiva, care dupa 1 an de strainatate sigur va regreta amarnic si te va lasa pe acolo cu ochii in soare. Relatii la distanta pot dura( eu am avut una de doi ani, care s-a sfarsit, dar nu din cauza distantei), deci se poate... Nu mai cauta iubirea... va veni de la sine. E naspa singuratatea, asa cum e naspa sa iti tot aduci aminte ca esti singur in fiecare secunda si sa te intristezi din cauza asta. Fii optimist, lucrurile vin de la sine!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Imi pare rau daca vei lua asta ca pe o jignire dar trebuie sa ai iq-ul mai mic decat o maimuta sa te gandesti sa pleci de aici numai ca sa fii alaturi de persoana iubita. deviza de fapt adevarul crunt al relatiilor la distanta se afla in aceste propozitii: intr-o relatie la distanta toti 4 sunt fericiti sau in anumite cazuri toti 3. persoana plecata are liberul arbitru de a face tot ce vrea el departe de partener si este si siguranta ca partenerul NU va afla niciodata daca persoana iubita aflata departe il va insela pe la spate. persoana plecata poate isi face de cap cu vreo 20 de persoane in timpul sederii acolo, iar cand vine inapoi la iubi se comporta normal cu iubita vrajand-o ca a fost cuminte. omul nu este proiectat sa fie monogam, omul are nvoie de sex, iar a sta fara sex din cauza ca iubitul/a este plecata NU este normal din punct de vedere fiziologic si antropologic. aceasta abstinenta eventual se ia in calcul in cazul casniciilor in care sotul/a impinsi de situatia materiala precara si trebuie sa plece in strainatate ca sa poata asigura familiei un trai decent, dar nici acolo nu este bautu in cuie. in perioada tineretii, in lipsa angajamentelor precum logodna, casnicie, copii, este de-a dreptul penibil, tampit, aiurit, deplasat, lamentabil, impertinent sa te abtii de la nevoile fiziologice sub pretextul relatiei la distanta, nimic nu garanteaza ca o relatie va continua pe veci, daca esti fraier sa refuzi toate distractiile cu gandul ca iubita ta sfanta te asteapta acasa, in momentul cand te vei desparti de ea, vei realiza ca ai fost doar carpa ei, la fel si viceversa. in tinerete se strabate cearsafuri, se iasa in club, se imbata in camin, se iasa cu fetele sau iasa baietii la agatat, nu relatii distanta, nu relatii serioase, bagati asta la cap, de ce credeti ca tot mai multi oameni devin depresivi, din cauza ca refuza sa accepte un adevar pur transmis din mosi stramosi inca de pe vremea dinozaurilor: OMUL NU ESTE PROIECTAT SA FIE MONOGAM

| EllaMk a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Omul cu Iq-ul mai mic decat al unei maimute nu este proiectat sa fie monogam, intr-adevar.

Răspuns utilizator avertizat