Da. dar trebuie sa semneze tata sau mama. oare vor sa iti pui ca sa poata Gigi sa pompeze liniștit?
Da poți... Eu cunosc pe cineva care și-a pus sterilet. Dar bineînțeles cu acordul mamei sale
Daca ai viata sexuala activa, da. Dar e mai bine fara. Unele organisme resping steriletul.
Bineinteles ca se poate monta dispozitivul intrauterin (steriletul) in cazul in care ti-ai inceput viata sexuala si esti activa sexual. Insa d.p.d.v. medical, este indicat si recomandat sa se recurga la folosirea acestei metode contraceptive oferite de DIU femeile care au nascut numarul de copii doriti sau cele care din motive obiective nu pot folosi pastila anticonceptionala (AC)
Conform indicatiilor care sunt prezentate si precizate in prospectul care insoteste produsul, este specificat faptul ca : ''poate beneficia de un DIU orice femeie care solicită o metodă contraceptivă şi care, după o informare corectă, poate lua o decizie în cunoştinţă de cauză.''
Mi se pare ca ai dat acest raspuns fara sa fi fost atent cati ani are cine pune intrebarea! In acest caz fiind minora raspunsul este NU! -nici un parinte nu -si va da acceptul!
Eu asa cred fiind minora! E doar parerea mea nu vreau sa ma contrazic cu tine. Sper ca ma intelegi - multumesc.
Da, dar vei avea nevoie de acordul parintilor. Mai bine mai astepti un an si ti-l pui singura la 18 ani. Nu ii lua in seama pe astia care zic ca esti prea mica. E foarte bine sa iti pui sterilet la varsta aceea. Nu cred ca vrea nimeni copii pana dupa 25 de ani, iar prezervativele mai se rup/aluneca etc. Grija doar sa folosesti prezervativ cu parteneri noi pentru a preveni bolile cu transmisie sexuala - steriletul te apara doar de sarcina.