Si noi ce ai vrea sa iti zicem? ca mai mult decat sa ne dam cu parerea aiurea nu o sa stie nimeni daca si ce s-a intamplat la nivel microscopic si daca a existat pe unde un spermatozoid rebel
Copii tîmpiti care in loc sa invatati ca sunteti la scoala si in vacanța se repetă materia pentru toamna cand incepe scoala, voi va tineti de prostii si de rahaturi, generatie de nebuni.
Bai tanti cap de cal, nu ai de unde sa știi ce vârstă are aceasta individa, și nu mai venerat asa mult școala deoarece nu asa ajungi milionar/bogat, aveți grija cu limbajul, deoarece noi v am tratat ca de la egal la egal, nu veniți aici și impuneți o figura autoritara/superioara noastră, dumneavoastră nu sunteți nici Mama nici Tata ca să ne spuneți noua treburile acestea, aceasta este o platforma publică în care ai voie să scrii ce vrei și să întrebi ce vrei aveți grija ce faceți și cum vorbiți comunișt-o, rog să nu să se mai repete deoarece iese urat...
Pentru a merge exact pe firul problemei, trebuie să facem reconstituirea handjob-ului, altfel nu mă pot pronunța și nu vreau să dau un sfat general. Cu fingering-ul e ok.
Doar i am făcut lui vreo 2 min maxim și imediat după mi am făcut singura fingering, gen cu aceeași mana.nj ce as putea zice mai mult, dar cum a zis el nu ejaculase nici înainte nici dupa
Liniștește.te
Nu mai fi așa speriata.
Daca nu a ejaculat înainte de acel lichid "preejaculator'" sau după el, nu sunt spermatozoizi acolo.
O seara frumoasa.