Liniștește.te
Nu mai fi așa speriata.
Daca nu a ejaculat înainte de acel lichid "preejaculator'" sau după el, nu sunt spermatozoizi acolo.
O seara frumoasa.
Bai tanti cap de cal, nu ai de unde sa știi ce vârstă are aceasta individa, și nu mai venerat asa mult școala deoarece nu asa ajungi milionar/bogat, aveți grija cu limbajul, deoarece noi v am tratat ca de la egal la egal, nu veniți aici și impuneți o figura autoritara/superioara noastră, dumneavoastră nu sunteți nici Mama nici Tata ca să ne spuneți noua treburile acestea, aceasta este o platforma publică în care ai voie să scrii ce vrei și să întrebi ce vrei aveți grija ce faceți și cum vorbiți comunișt-o, rog să nu să se mai repete deoarece iese urat...
Si noi ce ai vrea sa iti zicem? ca mai mult decat sa ne dam cu parerea aiurea nu o sa stie nimeni daca si ce s-a intamplat la nivel microscopic si daca a existat pe unde un spermatozoid rebel
Doar i am făcut lui vreo 2 min maxim și imediat după mi am făcut singura fingering, gen cu aceeași mana.nj ce as putea zice mai mult, dar cum a zis el nu ejaculase nici înainte nici dupa