| teiuby0 a întrebat:

daca bei o ceaca de ceai de sunatoare si ei anticonceptionale poti ramane insarcinata? am facut greseala aceasta si am baut fara sa imi dau seama si acum sunt panicata.

10 răspunsuri:
| xAlvin a răspuns:

Din cate stiu eu de la fosta iubita nu

| Azµre a răspuns:

Nu!

| M7 a răspuns:

Nu draga, stai linistita.

greece12
| greece12 a răspuns:

Ai fi primul caz in istoria medicala sa obtii o sarcina din combinatia asta!
Mii de femei NU POT ramane insarcinate si platesc sume fabuloase si se supun la tratamente extrem de dure,doar sa ajunga la fericirea sa-si legene propriul copilut in brate!
Daca ar fi atat de simplu, nu crezi ca ar apela toate la reteta ta "magica"?
Nu, draga mea, ca sa ramai insarcinata ai nevoie de un contact sexual neprotejat, o perioada fertila si o cantitate apreciabila de spermatozoizi viabili!
Nu esti insarcinata, nu te mai panica de pomana.
Daca vrei, citeste si asta:
http://www.farmacistul.eu/2011/07/sunatoarea-interactioneaza-cu.html

| aryenutzaa a răspuns:

De la o singura cana nu de minueaza efectul anticonceptionalelor. Daca nu este baut des nu ai probleme.

| Irena97 a răspuns:

Mama ce basme. Ce legatura are una cu alta?

| neutrino a răspuns:

Combinatia spusa de tine este valabila atunci cand doresti sa faci gemeni.

| teiuby0 explică (pentru greece12):

Cred ca nu ai inteles bine la ce m-am referit. eu am spus ca iau anticonceptionale si fara sa imi dau seama am baut o ceasca de ceai de sunatoare si am auzit ca sunatoarea scade efectul anticonceptionalelor si exista riscul sa ramai insarcinata **

| tinasong a răspuns:

Nu draga mea, stai linistita, nu este nult o cana pentru a infulenta efectul anticonceptionalelor.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru teiuby0):

Daca dadeai un click pe link-ul pe care ti l-am trimis, aflai ca da, contraceptivele isi pot pierde din eficacitate in cazul interactiunii cu ceaiul de sunatoare, dar la aproape 1kg de sunatoare(900 mg) si acest lucru se intampla la un procent de 10% din persoane...
Nu imi imaginez ca esti atat de ghinionista,ar fi una la mana si a doua,ai preparat ceai din peste un kilogram de sunatoare?
Linisteste-te,nu te panica,deci, degeaba.
Si, da, am inceput sa-ti raspund cu o confuzie, dar sper ca acum s-a spulberat!happy