Nu e obligatoriu sa fie atras. daca ar fi asa eu cand vad o bomba sexy pe strada is atras de ea si ea habar nu are de existenta mea. deci daca te atrage cineva vezi daca si el te atrage pe tine altfel e fara rost
Da dar tu esti atras de corpul ei, are fund si sani mari si picioare de gazela. Tie iti place strict corpul ei. Eu nu sunt atrasa doar de corpul lui... e mai mult. Simt ca il stiu de o viata. Iubesc vocea lui, gesturile, privierea. Sunt atrasa de el cu totul, corp si suflet. E diferit de ceea ce ai scris tu.
Nu, e logica de gradinita. Atractia tine de miros, din care creierul isi da seama la ce boli e "protejata" persoana respectiva. Suntem "programati" sa supravietuim, deci produsul reproducerii TREBUIE sa "iasa" cat mai "bun". Asa ca, daca persoana respectiva este "protejat" mai bine(anticorpi, nu are rost sa iti explic) fata de niste boli la care tu nu esti, veti simti atractie. Cu cat mai multe sunt diferentele la anticorpi, cu atat mai atrasi va simtiti unul de altul. Asta e "chimia" adevarata. Si nu tine numai de asta, dar asta e principalul factor. Ai National Geographic, de ce nu te uiti?
Dayanna1998 întreabă: