Ti s-a raspuns la problema ridicata de tine de mai multi utilizatori TPU si ai primit si o adresa la care te poti informa privind himenul si formele sale. A fece sex (notiunea folosita de tine)inseamna ca deja virginitatea ta nu mai exista sau daca avand un himen elastic acesta a permis contactul sexual, s-ar putea sa fii virgina, dar nu inseamna ca esti si in siguranta, pentru ca nu ati folosit un mijloc de preventie, cum este prezervativul si poti sa ramai si gravida, pentru ca sperma poate sa intre si prin gaurelele existente in himenul tau (prin care se scurge lunar menstruatia) si exista si posibilitatea sa te imbolnavesti de ceva boala, pe care baiatul in cauza o poarta si nu are cunostinta de ea. Tocmai de aceea inainte de casatorie sunt obligatorii anumite examinari medicale, care arata daca cei doi parteneri sunt sanatosi si pot fi intimi si fara a folosi mijloacele de protectie, tinand cont de faptul ca acestia sunt si doritori sa-si intemeieze o familie si sa aiba copii.
Daca ai norocul si nu te imbolnavesti si nici nu ramai gravida, atunci trebuie sa acorzi o mai mare atentie acestei probleme si sa folosesti porezervativul pentru a nu apare nelinisti si complicatii, care nu-ti lipsesc tinand seama de faptul ca, tu esti inca foarte tanara.
Asteapta, timpul le rezolva pe toate si cum nu mai poti modifica deocamdata situatia, nu-ti mai agrava starea sufleteasca cu ceva ce in momentul de fata nu depinde de tine. Sper ca totul sa fie bine si va fi pentru tine o invatatura de minte, pentru a preveni asemenea situatii pe viitor. Multa sanatate si ai grija de tine, nu exagera in nici un domeniu pentru ca nu este bine. Fii ponderata si echilibrata in tot ce faci, gandeste-te la consecinte inainte de a actiona in orice domeniu ce priveste viata ta asa si totul va fi bine. Un bun sfarsit de saptamana si lasa timpul sa rezolve aceasta problema.
Si eu am incercat sa o fac ieri si am facut fara pentru ca am auzit ca e mai bine prima data asa... nu a reusit sa ma penetreze. adica a intrat maxim jumate de penis si am renuntat dar a simtit ca ii vine a scos penisul si dupa cateva secunde a ejaculat in mana. e posibil sa fi ejaculat si in mine si sa nu fi simtit? daca a ejaculat e posibil sa fiu gravida? va rog raspundeti`mi cat de repede puteti! va implor
Nu am mai auzit asa ceva pana acum dar parerea mea este ca nu poti ramane insarcinata daca acesta nu te-a dezvirginat.
Un baiat/o fata nu mai este virgina dupa ce face sex prima data...nu conteaza daca i s-a rupt ata penisului/himenul... dupa prima partida de sex nu mai esti virgin/virgina
Daca am facut sex si eu nu ne.am protejat(eu eram virgina). sunt sanse sa raman insarcinata? dupa ce m. a dezvirginat nu am mai continuat...
XoOxXo întreabă: