Citeste cu atentie explicatiile prezentate in raspunsul urmator. In privinta pastilelor anticonceptionale (AC), trebuie sa stii/sa afli ca NU exista anticonceptionale MAI BUNE sau MAI SLABE, insa AC -ul folosit trebuie sa fie POTRIVIT organismului fiecarei femei in parte. Pastila AC este printre cele mai sigure si eficiente metode contraceptive care poate fi folosita de o femeie fiindca AC-ul ii garanteaza/ofera o eficienta este de peste 99% si nu prezinta riscul accidentelor care apar des in cazul folosirii prezervativului. Conform statisticilor efectuate pe plan mondial, prezervativul garanteaz doar o eficienta de 84%, si din acest motiv se apreciaza/considera ca este cea mai ineficienta metoda contraceptiva dintre cele existente/folosite la ora actuala. INSA ATENTIE, folosirea pastilelor AC se face numai la undicatia unui medic ginecolog si NUMAI dupa ce este efectuata o consultatie ginecologica prealabila, care consta in palparea profesionala a sanilor, efectuarea testului de coagulare a sangelui si analizele hormonale necesare efectuate de catre medicul ginecolog. Acesta pe baza rezultatelor obtinute va reusi sa schiteze un PROFIL HORMONAL propriu/unic, cu ajutorul caruia va reusi in deplina cunoastere si siguranta sa aleaga tipul de AC potrivit de a fi folosit, adica AC-ul care se pliaza cel mai bine pe activitatea hormonala proprie, dintre cele peste 40-50 de marci existente in farmacii. Medicul ginecolog explica si indica momentul propice de a se incepe folosirea lor, precum si modul corect de administrare a pastilelor AC, deoarece doar asa prin respectare intrutotul, a instructiunilor producatorului si cele ale medicului, produsul selectat va oferi protectia contraceptiva MAXIMA de peste 99, 4%. Folosirea pentru prima data a pastilelor AC este permisa NUMAI/DOAR in primele 5 (cinci) zile de MENSTRUATIE. Multa sanatatea!
Da, se poate intampla sa ai hemoragii din cauza antibioticelor luate dupa ureche, pentru ca nu sunt potrivite corpului tau.
Mergi la ginecolog sa-ti faca analize hormonale sis a-ti prescrie ce se potriveste tie, ca nu se potrivesc cum crezi tu.
Nelunad ce trebuie poti sa ajungi sa ai hemoragii, ori sa faci chisturi, tumori sau chiar cancer. Aparent, chiar si cancerul mamar este produs de aceste anticonceptionale, sau pastila de a doua zi.
Nu am luat antibiotic si sunt prescrise de doctora pe baza analizelor de sange. Am uitat sa mentionez.
Mai bine te duci la medicul ginecolog sa iti spuna el ce si cum.
Nu lua de capul tau anticonceptionale.
Am uitat sa mentionez ca mi-au fost prescrise de o doamna doctor de la endocrinologie facand analize.